Saturday, July 1, 2017

Done Raya Johor-Melaka

Family..
is where your heart lives,
your memories exist,
your laughter is plentiful,
and your soul is safe..

Alhamdulillah.. puas hati sangat Raya tahun ni. Kluang je tak sempat pergi.







9 Responses so far.

  1. mamapp says:

    Tak jauh pn Anisa.. hihi

  2. mrhanafi says:

    wow..meriahnya bersama keluarga..

    masa hari raya lah masa yang paling best untuk berjumpa dengan mereka.

  3. selamat hari raya mama pipie :)
    meriah raya tu

  4. I am LZ says:

    Meriah dan rasa seronok tengok MamaPP beraya..
    Sesekali jumpa dan berkumpul dengan saudara-mara memang best..

  5. Alhamdulillah.. Selamat hari raya mama..

  6. Tahun ni sy semoat raya area melaka je..johor xdan pun nak gi

  7. mamapp says:

    Tq korang.. mama sure Raya korang pun tak kurang meriahnya kan

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..