Sunday, July 6, 2014

Gigi saya sakit

Syafi dah 2 kali terjatuh di tadika dan 2 kali gak gigi kapak dia luka. Skrg ni dia asyik ngadu sakit gigi je bila gigit guna gigi depan.

So last Saturday bawa jumpa dentist. Doktor ckp mmg ada goyang sikit gigi kapak belah kiri tu. Alahai risaunye mama. Gigi kekal tu... last2 doktor decide letak besi utk hold gigi tu sementara tunggu dia kuat balik.

Bawah ni gambo sebelum..


Ni gambar selepas plak.. harapnya dapat diselamatkan lagi gigi ni. Goyang pn sikit je.


Tapi yg xbest nya ialah petang tu juga dawat tu tercabut. Anak bujang sorang ni mmg pantang kalu ada menda kt gigi dia. Dia main dgn lidah.. huhuhuu.. apakan...

14 Responses so far.

  1. Sura Mohd says:

    ala.. gigi kekal pulak tu..harap dpt bertahan gigi tu..abis tu camno dah tercabut besi tu..tak bawak jumpa doc balik ke?

  2. iwhoz says:

    kesiannya.. in sha Allah ok

  3. kena pasang dawai balik tak?

  4. mamapp says:

    kak sura.. doktor kata kalau dah tercabut tu biarkan ajer.. sabtu ni ada appointment lagi harapnya ok.

    iwhoz.. amin.. tq

    amelia.. takyah pasang semula. nanti tunggu appointment doktor

  5. ngerinyeee...

    blogwalking here.. :)

  6. moga lekas sembuh ya mam :)
    salam from Jakarta..

  7. Rozita says:

    sama mcm abg long..adda..aku pasrah..

  8. alaaa...kesianya tengok dia..tapi as a good boy dia mesti kuat...

    Regards,
    -Strider-

  9. Ouch! Semoga dipermudahkan urusan untuk dia. ;)

  10. Hi writer i am read your blogs this is very useful information you have post for users i love blogs for read and i like to write some my idea for discussion so it is best way to share your knowledge thanks for post nice information.keep it up.
    Wholesale gold chains

  11. mamapp says:

    thanks korang sudi tgk gigi syafi tu ngee..

    Azlan Strider, syafi mmg strong boy.. tahan sakit hehe

    ita, kalau jadi apa2 kt gigi syafi.. aku pon pasrah la jugak nak wat camne kan

  12. Fuza Musa says:

    Alahai...kesiannya.
    Budak2 tengah lasak

  13. mamapp says:

    tu la fuza. asyik kena remind dia ajer jgn melasak sgt.. huhu

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 339999 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors