Tuesday, March 11, 2014

Jatuh di tadika

Kesian anak mama.. kena tolak dgn kawan kt tadika smpai tersembam jatuh.. abis satu gigi goyang n gusi luka.. mujur juga gigi kekal yg baru tumbuh separuh tu ok.

Dentist cabut dah yg goyang tu. Cuma gigi kapak tu je doktor takut retak bhgn dalam. Hopefully ok laa..

Kesimpulannyer.. sebulan ni syafi kena jaga gigi depan dia. X boleh gigit.. x boleh berus gigi area tu.. apapun mama tgk lepas jatuh ni makin aktif plak dia.. haish..

16 Responses so far.

  1. Get Well soon syafi...

  2. alahaiii....kesiannye... takpele.. nanti tumbuh gigi baru...nak salahkan cikgu pun,....ramai yang deme nak kawal....

  3. ctfand says:

    aduh kesiannya...moga cepat sembuh ye syafi. macam anak saya, dia selalu komplen yang kawan dia panjat belakang dia masa duduk lah, baling buku sampai koyak lah...hmm..anak sy kimi tu baik sangat kot..tu yg asyik kena buli..huhu

  4. Cheqna says:

    alahai kesian Syafi..get well soon ye..and semoga boleh cepat aktif semula dalam keadaan sihat wal'afiat.

  5. Putri says:

    cepat sembuh syafi.syafi ni kuat ye...sakit2 pun dalam gambar nampak ceria je.

  6. Hati Ema says:

    salam...... terbaca dan terkesian kat syafi.. mcm sakit...

  7. owchhh., sakit tu., ksian.,

  8. mamapp says:

    thanks ye semua.. mmg syafi ni wpun sakit tapi tersangat ler cerianya. mungkin doa dari awak semua juga. thanks yer

  9. Uish teruk juga.... dah ok ke syafi

  10. Rozita says:

    alahai...ngerinya tengok...budak2 mmg gini la selalunya...

  11. kesiannyer..harap2 cepat sembuh yer

  12. mamapp says:

    Alhamdulillah syafi makin ok sekarang kak jo.. cuma nak betul2 baik tu makan masa sebulan gak doktor ckp

    ita.. tu laa.. budak2 lelaki lagi la kan.. biar je la diorg lasak

    thanks ye MB :)

  13. Nurhayati says:

    alahai sian dia sampai gigi patah yer. zara pun pernah jatuh kt skola. main lari2 ngan kawan berlebam kat bhgn bawah mata. time cmni dorang mmg lasak biasala tu kan.

  14. alahai kesian syafi..budak budak usia cam ni memang lasak kan sis..dulu masa puteri ngajar kat tadika...jenuh juga nak layan budak-budak tu semua :)

  15. aduh! kesiannya sampai tercabut gigi.

  16. mamapp says:

    so far gigi dia yg depan tu tumbuh ok laa.. cuma nampak jarang sikit. tu yg buat mama risau

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors