Kitaorang dah sampai Legoland - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Leaderboard

Thursday, February 6, 2014

Kitaorang dah sampai Legoland

Salam semua.. sori yer lama menyepi.. mood M sedang melanda hehe.. ini pun adalah entry tertunggak seminggu dah.. last week semasa cuti CNY kami telah sampai ke Legoland.. Sebelum ni mama penah citer yg ayah syafi dpt tiket FREE ke Legoland kan.. Cuma tiket Syafi ajer yg kena beli.. kebetulan plak ada promosi, beli tiket budak dapat annual pass utk setahun for Syafi.. wow untungnyer. Modal Cuma RM90 je. so, ada alasan la utk pergi lagi ke sana.. in fact kitaorg sudah berangan utk ke sana akhir tahun ni hehe.. bulih gitew?

 

Overall mmg seronok sgt esp Syafi yg first time naik roller coaster bagai.. dah mcm addicted to roller coaster dah.. mama plak yg seram nak naik huuu. Pelbagai rides yg kitaorg naik. sempat gak kami tgk 4D movie.. syafi yg paling bising dlm pawagam tu, sebab ada scene yg nampak cam robot nak serang dia.. mmg dari kul 11 am – 9 pm kitaorg enjoy kt sana.. mlm siap ada firework lagi.. mmg superb.. bila tgk firework dgn 3D glass yg staff Legoland beri mmg boleh Nampak firework bertukar menjadi Lego yg berterbangan.. canggih btul laa..

 

Panas mmg panas, tapi dgn cuasa panas kering sekarang, badan tak berpeluh pun.. overall mmg best ke sana.. Cuma makanan mg mahal laa.. ok la jom layan gambo

 

9 comments:

  1. salam..wah!! bestnya ke lego land.tak puas rasa tengok gambar ni..hihi..ada juga perancangan nak pergi sana hujung tahun ni, in sha allah..

    ReplyDelete
  2. Kasih Salina.. pergila.. insya allah puas ati. kalau pergi time cuti or public holiday lagi happening tau

    Fuza.. dah penah sampai sini?

    ReplyDelete
  3. oh..best ye..patut lah ramai yang pergi...tak de pulak nak survey...kena pergilah nampaknya..tp tak nak naik roller coaster..takut, hehe..

    :-)

    ReplyDelete
  4. mmg best cheqna.. harus pergi tau.. tp part roller coaster tu mmg lemah sket laa.. sama la dgn mama.. takut.. cuma terpaksa demi si anak.. kalau ikutkan ati mmg tanak hehe

    ReplyDelete
  5. Ok, insyaAllah one day..g ramai2 dgn fmly. :-)

    ReplyDelete
  6. Teringin nak ke sana.tapi masih belum berkesempatan..hehe.. Tunggu cuti skolah panjang sikit :)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Words of wisdom