Saturday, October 6, 2012

Update Toilet Training Syafi

letak gambo syafi masa umo setahun.. rinduu hihi

Salam semua.. pekabar? lama tak blogwalking.. rasa rindu sgt2.. tp apakan daya tenet aku so slow.. tak dapek aku nk blogwalk spt biasa.. korang tolong doakan agar cepat2 setel problem aku ni yek..

al kisah, ttg toilet training syafi.. alhamdulillah.. ada perkembangan yg memberangsangkan.. dia dah start buang air besar kat toilet.. alhamdulillah.. mmg dah tak pakai pampers dah kecuali tidur aku mmg aku saja pakaikan.. manalah tau kot2 terkencing.. tp pagi2 pampers dia pn kering ajer.. bangun tido, gi bilik air buang air kecil.. alhamdulillah sgt..

thanks to cikgu syafi kat sekolah gak sebab ajar dia cebok sendiri.. memula tu tak bersih la gak.. tp aku ajar dia teknik2 yang betul masa nak cuci tu.. alhamdulillah.. pass with flying color..

so, misi aku lepas ni --> nak cari samsung tab utk upah dia.. hihi.. macam best aje kan.. ala, nnti mama dia juga boleh pakai..

ada sesapa2 boleh rekemen beli kat mana yg bagus tak?

11 Responses so far.

  1. mamapp says:

    hiks.. thanks husna

  2. dah besar syafi ni..... makin hensome dia

  3. bagus tu..kecik2 dah pandai

  4. Nurhayati says:

    clap clap clap
    zara xlepas lg berak.. geram dan sgt menguji kesabaran huhu

  5. mamapp says:

    thanks ye cheqna.. Lama x g blog cheqna

  6. mamapp says:

    yati, tang berak tu mmg menguji kesabaran sket... Dulu masa syafi berak dlm seluar.. Berbulan2 gak trauma hehe

  7. Tahniah... anak saya 3 tahun belum lepas lagi. Tgh berusaha...

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors