Wednesday, October 31, 2012

Salam semua.. minta maaf yer kerana aku agak menyepikan diri.. Mood ke laut huhu..

 

Weekend yang baru lepas ni, syafi tak sihat.. dari hari jumaat sehingga isnin.. dilanda demam dan semput.. kesian dia.. tp Alhamdulillah skrg ni beransur sihat.. doa2 kan yer.. dalam pada tak sihat tu sempat gak dia pergi tgk lembu di korbankan..

 

Last 2 weeks plak kitaorg layan syafi yg teringin sgt nak naik komuter dan LRT.. so, kesudahannya kami naik Komuter sampai KL Central.. pastu naik LRT hingga ke Amcorp Mall.. Jalan2 sekejap kt Amcorp Mall.. then balik ke KL Central naik LRT dan naik komuter ke Shah Alam semula.. phew.. boleh tahan penat gak berjalan2 ni.. almaklumlah aktiviti naik pengangkutan awam ni dah bertahun2 ditinggalkan.. dah jadi blur sket hehe.. sakit pinggang gak dibuatnya..

 

hari Ahad tu plak kitaorg belikan gadget pujaan hati Syafi sempena dia dah diaper free ni.. Alhamdulillah dipermudahkan urusan mendiaper free kan syafi.. dia pun seronok dpt gadget tu.. Cuma skrg masa tidur aku pakaikan gak pampers.. takut dia tersasul.. so far, mmg tak penah lg terkencing semasa tidur.. Alhamdulillah..

 

Tu je la citer aku setakat ni.. hee hee.. aisy.. ada org nak baca ke?

 

 

9 Responses so far.

  1. ada je org baca. kita bru je abis bca & dah siap komen.. huhu, lama dah xnaik pngangkutan awam ni =)

  2. bestnya syafi jln2 :)suka jgk bwk ank2 naik LRT skali skala :)

  3. Rozita says:

    ada je... eh kalau ko nak senang memalam kejutkan dia bangun tidur.. kena rajin buat tiap-tiap malam.. lelama mmg ok..

  4. Zurina says:

    teringin jugak la nk jln2 cenggitu...dh lama tak naik...;)

  5. mamapp says:

    uish tak sangka ye ada yg sudi komen.. thanks ye baby comel, Kak Jo, Ita n Zurina.. budak2 mmg suka naik train kan..

    ita, thanks yer tips ko tu.. tak terfikir lak nk buat camtu.. tp sofar mmg dia tak kencing masa tidur.. aku je yg takut

  6. syiela says:

    mesti syafi suka sangat hajat tercapai

  7. rajinnya ronda2 naik komuter & LRT ^^

  8. nak kongsi sikit, jemput tengok blog saya,thankz
    http://tester-kesuburan-pregnancy-murah.blogspot.com/

  9. Salam pada semua...
    Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/
    terima kasih admin

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors