Syafi dan gigi.. - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Tuesday, July 24, 2012

Syafi dan gigi..

Kisah sabtu lepas.. Pergi jumpa dentist.. Sebab syafi sakit gigi sampai xleh tido.. Last2 kena wat root canal sebab gigi dh rosak teruk. Menangis2 dia sebab dia kata ubat x sedap.

Aku suruh doktor tampal lg 2 gigi.. Total rm140 melayang..

8 comments:

  1. kesian.....

    brape umur syafi nih? kite org dewase pun tak tahan kalau sakit gigi...

    ReplyDelete
  2. dah sakit gigi? bahaya tu adak... dia kecik lagi kan? nape ko tak cabut je terus? nanti kang leh tumbuh gigi baru.. tak rajin gosok ke? ke rajin makan gula-gula ni?

    ReplyDelete
  3. oh my..dentist! Su x sukak.. tapi klu terpaksa kena gak la mgadap..tu pon 2 tahun sekali..

    ReplyDelete
  4. syafi berumur 4 tahun Mis Pijaosix.. kecik lagi tp gigi dh bnyakrosak huhuu

    ita, kalau ikut doctor dia tak suggest cabut skrg.. nanti akan kacau struktur gigi dia.. syafi ni rajin gosok gigi. tapi disebabkan dia suka minum susu botol sebelum tidur yang sebabkan gigi dia rosak

    suhana, betul tu.. nak tak nak kena ngadap gak doktor gigi ni.. kalau tak teruk la nanggung sakit gigi

    ReplyDelete
  5. sian Syafi. moga cepat sembuh yer. ubat mmg xsedap. auntie pun xsuka ubat hihi

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah yati.. skrg gigi dia dah ok.. buat masa ni la.. lepas ni tak tau laa.. tu la ingatkan budak2 tak rasa sakit gigi kan.. rupanya sama je cam kita ni.. thanks ye yati

    ReplyDelete
  7. Ok ler tuh RM140. Hari tuh I kena RM1,400. :-o

    ReplyDelete
  8. mahal tu logorithm.. mesti buat special treatmen kan?

    ReplyDelete

Words of wisdom