Nak jadi toilet? !!!! - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, November 5, 2011

Nak jadi toilet? !!!!

Gambar kat atas tu ialah gambar bulan lepas masa 1st time aku bawak syafi naik train. Aku xsempat nk citer pasal tu kt blog. Disebabkan syafi tgh gile train tu yg aku bwk dia naik komuter dr shah alam ke pulau ketam.. Mmg seronok betul dia..
Oklah sebenarnye aku nk share conversation aku dgn budak ni baru je tadi. Kitaorg on d way nk balik muo ni. Masa syafi nampak aeroplane dia sibuk tunjuk kt aku. Dia kata "mama, syafi nak bawak aeroplane"
aku: "oo.. Syafi nak jadi pilot ye?"
syafi:"pilot? Eh, bukan le mama, TOILET la.."
aku: err...

3 comments:

  1. Nak jadi toilet?haha kiut la syafi

    ReplyDelete
  2. hahaha toilet plak syafi yer. tingat sis masa bujang dulu, naik bas ekspres terdengar pbualan sorang ibu n anak kecilnya, baya2 syafi gak la
    mak: adik, tgok kapal terbang tu
    anak: mak ni, bukan kpl trbang la, aeroplane...

    ReplyDelete

Words of wisdom