Saturday, November 5, 2011

Nak jadi toilet? !!!!

Gambar kat atas tu ialah gambar bulan lepas masa 1st time aku bawak syafi naik train. Aku xsempat nk citer pasal tu kt blog. Disebabkan syafi tgh gile train tu yg aku bwk dia naik komuter dr shah alam ke pulau ketam.. Mmg seronok betul dia..
Oklah sebenarnye aku nk share conversation aku dgn budak ni baru je tadi. Kitaorg on d way nk balik muo ni. Masa syafi nampak aeroplane dia sibuk tunjuk kt aku. Dia kata "mama, syafi nak bawak aeroplane"
aku: "oo.. Syafi nak jadi pilot ye?"
syafi:"pilot? Eh, bukan le mama, TOILET la.."
aku: err...

3 Responses so far.

  1. Puan Kutu says:

    Nak jadi toilet?haha kiut la syafi

  2. Cik tikah says:

    hahahha.. lawak je la...

  3. ninazahar says:

    hahaha toilet plak syafi yer. tingat sis masa bujang dulu, naik bas ekspres terdengar pbualan sorang ibu n anak kecilnya, baya2 syafi gak la
    mak: adik, tgok kapal terbang tu
    anak: mak ni, bukan kpl trbang la, aeroplane...

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors