Macam siput.. huhu - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Leaderboard

Friday, November 11, 2011

Macam siput.. huhu

Nak minta maaf pada kengkawan semua sebab internet cam ada problem. Setiap kali aku masuk blog korang hanya separuh content jer keluar. Biasanya header ajer.. yg lain takmo kuar huhu.. so, harap bersabar ye. Mana2 yg loading ok aku balas jejak korang. Yg tak ok tu aku jenguk2 manja jer yek. Lenkali aku datang lagi.. Hihi..

8 comments:

  1. selamat pagi mama pipie...he he he....macam siput ye, takpe..sabau ajelah...

    ReplyDelete
  2. hi mama pipie, saya tinggak jejak kat sini.. boleh kan.. hehe.. kat opis kotak chat xleh buka.. kena block.. so melawat biasa ajelah.. done 1 kat sini..

    ReplyDelete
  3. hehe... jangan ko yg jadi siput sudah...

    ReplyDelete
  4. teruk betul line tu .. sampai keluar header aje ..

    ReplyDelete
  5. tempat seri dah dekat sebulan tenet menciput...ni yang kadang buat pening kepala nak refresh 2x baru ada chatbox yg nak keluar...

    ReplyDelete
  6. yg tak ok ni kat opis.. tu la sabau aje. kalau kt umah tak bape sempat nk berintenet. syafi tak kasi hihi..

    seri, masalah kita sama nampalnye. sabau je la kan

    ReplyDelete
  7. benda ni berlaku 2,3 hari lepas.Yg geram tu nak key in markah online, subuh2 hari pun tak boleh.Siput jalan pun lagi laju.

    ReplyDelete

Words of wisdom