Friday, November 11, 2011

Macam siput.. huhu

Nak minta maaf pada kengkawan semua sebab internet cam ada problem. Setiap kali aku masuk blog korang hanya separuh content jer keluar. Biasanya header ajer.. yg lain takmo kuar huhu.. so, harap bersabar ye. Mana2 yg loading ok aku balas jejak korang. Yg tak ok tu aku jenguk2 manja jer yek. Lenkali aku datang lagi.. Hihi..

8 Responses so far.

  1. Amie says:

    selamat pagi mama pipie...he he he....macam siput ye, takpe..sabau ajelah...

  2. hi mama pipie, saya tinggak jejak kat sini.. boleh kan.. hehe.. kat opis kotak chat xleh buka.. kena block.. so melawat biasa ajelah.. done 1 kat sini..

  3. Rozita says:

    hehe... jangan ko yg jadi siput sudah...

  4. Puanbee2 says:

    teruk betul line tu .. sampai keluar header aje ..

  5. Seri says:

    tempat seri dah dekat sebulan tenet menciput...ni yang kadang buat pening kepala nak refresh 2x baru ada chatbox yg nak keluar...

  6. yg tak ok ni kat opis.. tu la sabau aje. kalau kt umah tak bape sempat nk berintenet. syafi tak kasi hihi..

    seri, masalah kita sama nampalnye. sabau je la kan

  7. benda ni berlaku 2,3 hari lepas.Yg geram tu nak key in markah online, subuh2 hari pun tak boleh.Siput jalan pun lagi laju.

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors