Header Ads

test

Tolong doakan..

Salam pagi jumaat semua.. Uwaa arini bgn tido aje dh rasa letih semacam.. Pulak tu skrg ni keta plak problem. Huhu tersadai kt tepi pasar.. Alamatnye kena naik teksi le gamoknye.. Itulah namanya cobaann.. Haha..
Oklah kawan2 semua, sebenarnya aku nak mintak tolong korang doakan kakak ipar aku yg akan menjalani operation membuang kanser di dlm ususnya. Cancer quite besar.. Dlm 7 cm. Bila dh buang nanti baru doc boleh decide nak wat kemo ke tak..
Semoga operation pagi ni berjalan dgn lancar dan success.. Aminn..

14 comments:

  1. kami doakan kakak akk oke n selamat kak.akk namau risau k =)

    ReplyDelete
  2. semoga selamat semuanya insyaallah..

    adda,
    nanti2 cer baca info kat link nih
    http://www.sofipublications.com/2011/06/bioeffective-mengubat-kanser.html

    Bioeffective A ni jugak ada masuk surat khabar harituh..

    ReplyDelete
  3. semoga lekas sembuh yer...doakan kakak ipar...tok sy pun operate tapi lum sedar lagi ni...

    ReplyDelete
  4. Salam..mudah2an selamat dan seterusnya berjaya melawan kanser tsb amin..

    http://abanglongonline.blogspot.com/2011/06/bangga-tiada-dara-part-2.html

    ReplyDelete
  5. smg kakak awak sihat kembali. Amin

    ReplyDelete
  6. semoga Allah memberi kesembuhan dan ketabahan kepadanya menghadapi dugaan ini kerana hanya Dialah Maha Penyembuh segala penyakit . kita hanya hamba yg tiada daya melainkan usaha , doa dan tawakal ..

    ReplyDelete
  7. thanks ye u ol. semalam alhamdulillah selamat dibedah. tgh recovery process.. semoga dia cepat cepat sembuh.. aminn

    ReplyDelete
  8. semoga semuanya selamat...amin~~

    ReplyDelete

Words of wisdom