Syafi's bad hair day is over.. - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Leaderboard

Monday, September 6, 2010

Syafi's bad hair day is over..

Ingat tak entry aku pasal Rambut syafi yg tak semengah tu? ok, aku tepek beberapa gambar rambut dia yg menyakitkan mata aku ni yek..




Haaa.. ni nak tunjuk sket yg aku dh bawak syafi gi alter kt saloon.. alhamdulillah hasil sentuhan amoi yg baik tu, dpt le improve sket rambut dia.. 1st time amoi tgk syafi dia terus tanya aku "Lu potong selili ar?" hihi..

yg bestnye kan.. ni la 1st time gunting rambut yg syafi tak nanges langsung.. cuma masa nk masuk kedai tu memula dia tanak.. tp lepas amoi bg gula2 n pujukan power mama dia.. inilah hasilnye..

v

v

v

v

 tgk kt tanga dia ada gula2 lg upah selepas potong rambut. dlm mulut dh ada satu..


nampak gayanya kena pakai gel rambut raya ni.. amoi tu dh ajar aku cara camne nak kerja kan rambut syafi... bergayalah anak aku raya ni..

5 comments:

  1. Comey la dye, siap layer lagi tu.. ni bagi gula2 ke bg cadbury..

    ReplyDelete
  2. hensem dah syafi..rmbut cacak2 gitu...

    hanie xpenah lg antor ank g saloon...hehe

    ReplyDelete
  3. okey dah rambut tue, pacak2, hehehe

    mama syafi,
    Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami sekeluarga. Maaf Zahir Batin

    ReplyDelete
  4. oh... comel2..sesuai dengan muka dia

    ReplyDelete
  5. tenkiu auntie2 semua, syafi tak sabo nak raya ni hehe

    selamat hari raya maaf zahir & batin utk semua

    ReplyDelete

Words of wisdom