Tuesday, June 8, 2010

Blog aku yg nampak pelik

Salam kengkawan semua.. aku nak minta maaf sebab blog aku ni tgh ada masalah. dia tak ensem spt sebelum ni. aku pun tak tau nape jadik camni. kalau u ol perasan background image tetiba hilang.. pelik bin ajaib betul laa.. sementara aku tgh nak cari template baru ni, diharap semua dpt bersabar yekk.. sabarkan mata korang tgk blog yg tak semengah ni.. huhuu

6 Responses so far.

  1. biasa jer.. takdelah pelik mana pun...

  2. biasa la ni adda..selalu jd mcm ni tiba2 jek..

  3. yangbaik says:

    ada angin kot... tak per

  4. hahaah xensem..sabo je..xpe slowly nnti fix kan balik

  5. Faheem Jr says:

    ye la mamashafi..memang tak encem blog ni macam faheem dan shafi tau...ekekek :P mamashafi tukar la lain sikit..mesti cun...

  6. adda says:

    zures, sgt pelik ok. sebab bground dh jadi plain color warna merah. kalau tak sebelum ni jelita jer tau..

    huhuu diminta yg lain bersabar yek.. jgn sebab dh tak lawo blog ni korang tak nak jenguk plak

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors