Saturday, May 15, 2010

Sapa nak minyak wangi dari mama syafi?

Salam semua, aku nak wat giveaway secara kecil-kecilan sempena menghargai semua pengunjung blog ini. Caranya amat le mudah. Takyah wat apapun. kalau nak jadi follower aku alu2kan tapi tiada paksaan ok. yg penting korang kena tinggalkan komen ajer kat entry ini. 3 cabutan akan dibuat oleh mr. random.org. hadiahnye berupa one drop perfum ye kengkawan. aku akan update kotak one drop mana yg akan aku give away kan dalam masa terdekat. pemenang no 1 akan memilih hadiah dulu dan diikuti pemenang ke-2 dan ke-3 .. senang ajo kan. apalagik, jom join..

contest tamat pada 15/5/2010 jam 11.59pm.
-----------------------------------------------------------------------------
Update!!
List bagi contestant beserta no memasing spt di bawah:
  1. Shiela Latif
  2. ::Mamalyna::
  3. mama zharfan
  4. Nida
  5. zai kulim
  6. rosilah
  7. Usharapa!!!
  8. SoFiaH
  9. ayuselalu
  10. sarah
  11. izan cute
  12. segalanyer kuterima...
  13. inahasan
  14. inasepi
  15. juniza
  16. ogy
  17. syakila
  18. taufidris
  19. MamaDamia a.k.a Haiza
  20. Maslina Rosdiana
  21. anin
  22. comeisari
  23. zOuL_iMMe
  24. LYaFRINA
  25. siti nurkhijah
  26. - zuriey –
  27. ieyza
  28. Uda
  29. IbuHakimHaikal
  30. ~cik lala kismis~
  31. nanie ;)
  32. ZiE FAUZi
  33. Syahrul Iman
  34. tricksrex
  35. saRafaDzil + . +
  36. eikasyaza
  37. fiezah91
  38. cicakgirl
  39. Iza
  40. Ieda Al-Habsyi
  41. afayufu
  42. anisalya
  43. thaqif amsyar
  44. UglyPooh
  45. malyna
  46. A D I A
  47. chugie
  48. yangbaik
  49. cderluck
  50. Siti
  51. ♥Leily|Ummi Alya Husna♥
  52. CaDLyNN
  53. hani
  54. ~ Sall
  55. pRouD2byAyA♥♥♥
  56. nza
  57. ♥cutebabygirl♥
  58. Umi
  59. shidasyakirin
  60. ♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪
  61. azwan
  62. Fathi Adha
  63. nuraarin-life
  64. babykristal
  65. BayuSenja
  66. Me?Linda ~~
  67. mish.qist™
  68. PROJEK KELI KANVAS
  69. ¥ α Ŋ α Đ z µ £
  70. Nafuiaha
  71. Adyshariz
  72. kakngah
  73. ~ Sall
  74. "myheart"-abieyazaly-
  75. NEYHAN
  76. fitria
  77. Rozita
  78. Sakira
  79. Seri
  80. Nurul Balqis
  81. Kura-kura
  82. Lovely Bella
  83. norifa
  84. ::m!SS edURA hanUM::
  85. Cira Marcello
  86. CikJintan
  87. Fatin Fatihah
  88. AKU
  89. pago"
  90. ciKeju

    1. b.O.n.d.a
    2. cyberboy
    3. along
    4. ~Bloggerina~
    5. yantz-yeem
    6. Noor Faridah
    7. AROL DSHW
    8. M a W a D D a H
    9. TTT
    10. ♥MAMA♥
    11. wanes
    12. SHAZA
    13. Norly Saliana a.k.a Mamazahra
    14. mya nabila
    15. padin
    16. tunoor73
    17. kozumi_ro
    18. afayufu
    19. Me_Lina
    20. Sha@Mama Tina
    21. nadya
    22. [-suziey-]
    23. ummi sofiyyah
    24. vespa jobot
    25. Aku X-PO
    26. Mia Liana
    27. +++uchi+++
    28. NADIRA SALIM
    29. AROL DSHW
    30. mish.qist™
    31. S!eZaN
    32. yan
    33. Zhoe Wynz
    34. AteeqaHanis
    35. monica
    36. ahfat
    37. Sarazaqea
    38. missyaniabdullah
    39. Jieda
    40. NoRwAnI nOrWi
    41. c!km!stry
    42. Nurul Malyanah
    43. LuvTrendBoutique
    44. Ibu Ayra
    45. nEa FleriDa
    46. sitinorafatien
    47. Shahril @ eddy_duyung
    48. syahira ariff
    49. anastasyea
    50. wanes
    51. Bunga
    52. Qiassy Qamarina
    53. Ju@Lucky^Mummy
    54. tinie ♥●•٠·˙
    55. mummy alesya
    56. Leni
    57. LisaVsKhusairi
    58. nano
    59. black_mel
    60. Norgadis Labuan
    61. AYU IDRIS
    62. Laili
    63. Huda
    64. Drama Mama
    65. jaya jr
    66. N Athirah said
    67. Lina Rahim
    68. irahehe
    69. IbuEriem
    70. ♥hana::
    71. kue
    72. lovelywa
    73. ♥Cik Fariza♥
    74. LiLy @ MumMyQiStInA
    75. ainhamzah
    76. Hafiz Ajmain
    77. ummuabdullahsyaakir
    78. ~@pHiS~
    79. MAMASYAZA
    80. firahadifa
    81. mAsHiMaRo
    82. Ah Moy
    83. pn fAzrin in d h0use
    84. Aidi-Safuan

185 Responses so far.

  1. salam mama syafi, punyer lah laju teman dtg semata2 n3 minyak wangi pree nie...hihi

  2. salam mama syafi... saya join giveaway yang super simple...saya nak menang minyak wangi....

  3. salam!

    yayy...i nak menang minyak wangi tu ;)

  4. Nida says:

    sALAM mAMA Syafi..

    Nida nak juga minyak wangi tu... harap2 bertuah..aminnn

    p/s: bestnya contest ni... simple

  5. zai kulim says:

    salam..zai nak gak minyak wangi free tuu....

    he..hee

  6. rosilah says:

    salam mama syafi,

    Ilah pun laju gak dtg semata2 nak minyak wangi free..

  7. salam mama syafi...
    saya pun mau join giveaway yang sgt2 simple nie.....
    nak gak menang minyak wangi....

  8. SoFiaH says:

    salam..

    Sofiah coming..

    nak menang minyak wangi tu ;)

  9. ayuselalu says:

    sALAM mAMA Syafi..

    Ayu joinnn...

    nak juga minyak wangi tu... harap2 bertuah..

  10. sarah says:

    sarah join....

    bestnyer contestnyer simple..
    harap2 sarah bertuah nanti..tq

  11. izan cute says:

    salam!

    Izan nak menang minyak wangi tu ;)

  12. salam....

    kinah datang dan join giveway nie...

    nak..nakk..minyak wangi free...

  13. inahasan says:

    salam...

    minyak wangi ...wow wajib join nie...

  14. inasepi says:

    Salam mama syafi

    Ina join erk giveway nie...
    bestnyer kalau dpt...

  15. juniza says:

    salam mama syafi,
    Ju mai nie.. bau minyak wangi sampai kecini..hi..hii.hi

  16. ogy says:

    salam kenal dari ogy..

    Ogy join giveaway yang simple nie..
    ...kerna ogy nak menang minyak wangiiiiiii....

  17. syakila says:

    kila datang dgn pantas sbb dah berbau minyak wangi..

    ok kila join erk..

  18. salam mama Syafi

    saya pun nak minyak wangi jugak...hari tu dah dapat buku resipi...kali ni nak minyak wangi plak...hihihi

  19. Salam adda...

    Saya pun nak joinlah...count me in ya...

    Fuh..fuh jap kat random.org...

    Hehhe...moga2 dapatlah barang sebotol minyak wangi tu...

  20. anin says:

    salam
    nak juga menang
    wanginyeeee

  21. comeisari says:

    MINYAK WANGI SATU BOLEY.....

  22. zOuL_iMMe says:

    saya busuk..nak minyak wangi...
    hahaha

  23. LYaFRINA says:

    syafi encem..
    bgtau kat mama.. aunty lya nak minyak wangi ONE DROP PERFUME tu...!!

  24. salam...
    ct pun nak jugak one drop tu sbb minyak wangi ct dah nak abisss....
    boleh????

  25. salam

    nak gak try nasib. mana tau ada rezki kali ini. thanks to mama syafi anjurkan giveaway ni. i like one drop perfume

  26. ieyza says:

    salam adda
    nak gak laa minyak wangi tu
    harap2 bertuah la yerr.....
    en random....pilihlaa daku okiesss
    muaahhh sket kat en random...
    hehehe

  27. Uda says:

    salam..

    giveaway yg syaratnya sgt simple.. wajib join ni..menang atau tidak.. itu lain kira..

  28. Salam...adda...sy nak join gak..huhu... ;) untung sabut timbul untung batu tenggelam..hehehehe...

  29. salam mama...
    lala pon tringin jgk lah prfume free neh.
    eheee

  30. nanie ;) says:

    salam mama syafi..
    i join cntest ni..ngee~
    teruja nk dpt mnyk wngi..
    harap2 b'tuah la yer

  31. ZiE FAUZi says:

    alya nak minyak wangi,ibu alya pun nak minyak wangi... join yer.. hehehe...

  32. wah..nak join gak la ye mama syafi..lepas nie boleh berwangi-wangian dgn one drop perfume =)

  33. tricksrex says:

    yayayaya..
    mahu joinnnnnn..
    lagipon perfume dah takde ni..
    pergh kantoi plak dah abes..
    trex join yek mama syafi~

  34. nak jugak mama syafi. ;p

  35. eikasyaza says:

    hehe.. nak join2... mn tau ada rejeki..hakhak... besides, sy mmg perfume collector

  36. lambat g tutup ni..hehehe...
    ta peringat sy ye..hehe..
    last2 bru nak join..

  37. fiezah91 says:

    huyooo.. paling mudah ni.. tak payah wat apa pun cuma tinggalkan komen.. huhu.. nak join ye :D

  38. cicakgirl says:

    Assalamualaikum mama syafi :)
    Saya pun nak menang perfume daripada mama syafi!
    boleh dijadikan kenangan nanti :)

  39. Iza says:

    Salam mama syafi.
    Nak join jgk la. Harap2 ada tuahnya. Jemput singgah ke Teratak Usang....

  40. kak adda! ieda pon nak! hehehhee!!! :)

  41. afayufu says:

    kak adda! saya pun nk menang perfume dr akak ni... inile contest paling senang..hehehhee.. best2... saya paling suka dpt hadiah ni...;) tqvm kak adda..

  42. anisalya says:

    saya pun nak join jugak...
    best2 dpt perfume free...

  43. mamaaqif nak juga perfume nie..

  44. UglyPooh says:

    hikhik...sronoknye kalo dpt minyak wangi nihhhhhh....
    hmmmmm...wangiiiiii :-p

  45. malyna says:

    wahhh :DDD

    Giveaway paling simple tapi dapat perfume. nak nak! hehehe

  46. A D I A says:

    salam.. nak cuba nasib gak la heheheh.

  47. chugie says:

    salam mama.. saya singgah sini, tup2 tengok awak ade buat giveaway. jadi, haruslah join kan,...

    "saya nak menangi perfume dari mama syafi tuuuuuuu"

  48. yangbaik says:

    salam buat mama syafi,
    ermm... jalan2 di pagi hari...
    dan...terus join giveaway ni...
    "Saya nak minyak wangi dari Mama Syafi"... one drop perfume... pasti wangi

  49. Siti says:

    Adda: siti nak minyak wangi itu...hahahaha...nak masuk list gak yer.

  50. CaDLyNN says:

    salam....
    nak join......saya nak minyak wangi itu :)

  51. hani says:

    salam.....kdatangan yg lambat tapi masih ada pluangkan..he3..nk..nk..

  52. ~ Sall says:

    Salam

    ok sall dah join.

    jom terjah blog haku.:>

  53. yaya pn nk menyelit jgak dlm contest ni..msih buley kn??hehehe~jom terjah yea2!!!

  54. nza says:

    best tu...suka minyak wangi...

  55. dah join!!!
    http://cutepinkybabygirl.blogspot.com/2010/04/give-away-lagiiiii.html

  56. Umi says:

    salam jengah tinggalkan komen... :)

    SAYA NAK MINYAK WANGI DARI MAMA SYAFI....

    saya nak!! nak dan nak.. hehehe...

  57. hi,

    me join..

    http://loveblogcontest.blogspot.com/2010/04/giveaway-from-mama-syafi.html

  58. mama syafi..

    saya nak juga (sambil angkat tangan, kelip2 mata)

  59. azwan says:

    nak...!! (senyum sambil mata terkelip2)

  60. Simple giveaway but nice prize...

    Saya nak cuba my lubk juga.. mari mewangikan diri...

  61. salam mama syafi...
    just nk try my luck...bertuahkah saya...????

  62. BayuSenja says:

    saya datang mencuba naseb

  63. salam mama syafi..asek2 orang lain jerk menang..bagi la kt org baru mcm linda~~ ni pulak k..tank kayu

  64. wahhh..
    mama syafi.
    giveaway paling baekk sekali :D
    cool aje.

    huk!!nak perfume tu.
    nak!nak!

    join ;)

  65. adda says:

    thanks u ol kerana sudi masuk lucky draw ni.. good luck yek

  66. afayufu says:

    ala.. shoutmix akak tk appear le.. ayu sihat ni... heheeheh

  67. WAH..ANDAI DAPAT MINYAK WANGI...IKAN KELI HARUM BERSERI...ANDAI DAPAT MINYAK WANGI...IKAN KELI HENSEM MACAM AWIE...PEACE NO WAR.....

  68. saya nak minyak wangi dari mama syafi

    fuhh fuhh..hemboih kiri kanan..hihi..

    yanadzul.blogspot.com

  69. Nafuiaha says:

    Nak minyak wangi juge =)

  70. adda says:

    Good luck ye utk semua

  71. Adyshariz says:

    Salam..

    saya pon nak minyak wangi ni.. he..he..

    http://adyshariz.blogspot.com/2010/04/saya-pun-nak-wangi-gak.html

  72. kakngah says:

    nak... nak.. nak...

    sila senaraikan nama ai yer..
    :-)

  73. ~ Sall says:

    semak3 nama den ada la...Tq

  74. salam..sy nak jugak blh kan..kan...

    http://myheart-png.blogspot.com

  75. NEYHAN says:

    Nk join juga. First time ni sbb syarat mudah je. TQ.

    -hanira

  76. fitria says:

    nk jugak perfume tu..

    -cik FM-

  77. Rozita says:

    neno...neno...neno...aku dah sampai ni adda...aku nak gak minyak wangi ko tu.....ko bg yang wangi2 banyak sikit kat mak buyung ni ek..hehehe...

  78. Sakira says:

    Nak cuba nasib.
    Tak salah, kan ?
    :)

    http://sakiralicious.blogspot.com/

  79. Seri says:

    seri pon nak join sama boleh kan...harap2 bulan jatuh keriba.

  80. JOIN UR CONTEST SIS..
    HOPE I HAVE A GUD LUCK :)
    http://puterisabaa.blogspot.com/2010/04/giveaway-mama-syafi.html

  81. Kura-kura says:

    Salam buat Mama Syafi..

    Saya nak juga minyak wangi tu dan nak sertai contest yang paling best ini..

  82. waaa bella nak minyak wangi tuh gaks!!!! sebelum nih ade pkai.. tp x sempat nak beli2 lagi...

  83. norifa says:

    salam sis.
    sye pun nk cube nasib!hehe.
    jmput dtg blog sye.
    norifanordin.blogspot.com

  84. JOIN GIVEAWAY

    http://missteletybes.blogspot.com/2010/04/giveaway-from-mama-syafi.html

  85. salam...hye mama syafi..
    syira da join ur contest
    hope dapat ler kali ni yayy!!
    ader sumthng tok mama syafi
    cek my link..

    http://syiramarcello.blogspot.com/2010/04/saya-nak-minyak-wangi-dari-mama-syafi.html

  86. CikJintan says:

    salam..sue pun nak join jgk...simple contest..wahh nak menang one drop perfume.:)

  87. salam.. hehee. kite pn join gakk.... weeeee

  88. AKU says:

    saya nak...hehehe

  89. pago" says:

    dengan muka tak malu.
    saya ingin join giveaway nie... hahak!

    tq mama syafi~

  90. b.O.n.d.a says:

    NAK JUGAK!! NAK JUGAK!!
    =D

  91. along says:

    Salam...

    Saya joinn giveaway ini.

    http://alongjoin.blogspot.com/2010/04/

    sapa-nak-minyak-wangi-dari-mama-syafi.html

    Thanks.

  92. sy nak gak merasa cabutan bertuah

  93. adda says:

    thanks kepada u ol yg sudi join. good luck yee

  94. salam...mama syafi...nak join gaks giveaway nie...nak minyak wangiiii gaks..

  95. salam mama shafi....masuk kan saya sekali utk dapat perfume yg wangi ni...saya pun nak jugak!!! thanks mama shafi =) appreciate tat! harap sgt saya dapat! ameen! =)

  96. AROL DSHW says:

    Assalamualaikum.
    Eh, nak join jugak!
    Mama Syafi, saya nak join jugak giveaway ini.
    Hehe. :)

  97. nak join gak

    http://mwdah.blogspot.com

  98. TTT says:

    kak adda! TTT join jugak~
    tq sis

    http://porttuantanah.com/blog/

  99. salam,
    mama pun nk gak la perfume free ni,hihii ;-)

    http://myprecious07.blogspot.com/

  100. wanes says:

    hello, hebat contest ni. simple tapi amat berkesan. moga puan rumah di murahkan rezeki..

  101. SHAZA says:

    Salam kenal, shaza nak jugak perfume dari mama syafi....
    ramainya yg join ni!!!
    letak nama saya erk...
    tqvm...

    http://manja-kusayang.blogspot.com/

  102. salam mamasyafi,

    mamazahra nak gak minyak wangi tuh!!!
    TQ dear ^__^

  103. salam...
    mya nk jugak lah minyak wangi...
    waa~!!!
    :))

  104. padin says:

    salam..
    padin nak minyak wangi jugak..
    boleh join lagi ke nih?

  105. tunoor73 says:

    salam..mama syafi..akak teruja sangat2 nak join coz nama anak yang sulung kita sama..SYAFI..anak akak nama MOHD SYAFI genap 12 tahun esok...Moga2 rezeki anak akak yang ini dapatlah SI ONE DROP tu yer...amin...

    tq..

  106. kozumi_ro says:

    nk join gak leh x :D

  107. afayufu says:

    no. 41 tu cute le.. hehehe

  108. Me_Lina says:

    salam... nak myk wangi tu jugak.... hehehehe

  109. Adda.. sha nak minyak wangi jugak!

  110. nadya says:

    nak jugakkkk...
    harap2 bertuah....

  111. waaa camen bole termiss ni..heehhe..kita nk jugak..

    http://szsh.blogspot.com

  112. salam,

    ala..senang la sangat..!! kite pun nak minyak wangi dari mama syafi tu..

    http://zahirahsofiyyah.blogspot.com

    tq yer

  113. salam..
    namo den jobot..
    agak2 den leh cubo nasib x?
    haha

  114. Aku X-PO says:

    sy pun nak join gak..hehe kebetulan plak tarikh tutup tu jatuh kt ari jadi sy..hikhik

  115. Mia Liana says:

    smile...smile...smile...
    nak minyak wangi juga....
    nak join juga...

  116. salam...
    saya nk minyak wangi tu juga :)
    mana tau ada rezeki kan

  117. assalamualaikum..
    mama syafi..
    nak join jugakkkk..
    hehheh~~

  118. AROL DSHW says:

    Assalamualaikum.
    Eh, nak join jugak!
    Mama Syafi, saya nak join jugak giveaway ini.
    Hehe. :)

  119. wah, dah update list contestant..
    thanxx mama syafi.

    fuhh, harap2 dapat menang! aminn ;)

  120. S!eZaN says:

    uish nak jain gak ler contest nih..

  121. yan says:

    mama syafi..sempat lagi x nak join?? hehe..

    nak join!! ank join !! ^____^

  122. Zhoe Wynz says:

    wah wah wah.. nak join... boleh ke? eheh nak meriahkan suasana gak nie... hehehe

  123. sempoi nya contest akak neh,
    nak join!

    hehehee,
    pntang dengar perkataan perfume sebenarnya..

  124. monica says:

    http://mon2stuff.blogspot.com/2010/05/saya-nak-minyak-wangi-dari-mama-syafi.html

  125. ahfat says:

    mama!
    nk join bole?
    hehe

  126. adda says:

    tima kasih semua yekk

  127. Sarazaqea says:

    salam and hi, blog's owner, mama syafi..
    anyway, this is my first time being here. :P
    suke sgt tengok blog ni kemas betul. well, *this is my personally thought, xbodek ni..hiii*

    emm, nak memeriahkan contest ni jugak lah :) can i?
    if yes, tqvm. xpena masuk contest senanye XD

  128. adeh mesti saya berbau wangi sepanjang hari..

    wangi2 xcun lau xbaca blog mama..
    baru cunnnnn

  129. Jieda says:

    wahh..ada minya wangi ye..nak join jugak la

  130. salam kenal...
    saya join ye..nak minyak wangi gak...

  131. c!km!stry says:

    zzzuupp!! berdesup da datang ni. xsgka da ramai rupanya. hehe.

  132. Kura-kura says:
    This comment has been removed by the author.
  133. salam buat mama syafi..
    saya join giveaway nie!! hehe

  134. salam 2 u..mama
    ni 1st time nk join giveaway ....arap bernasib baik...

  135. Ibu Ayra says:

    salam kenal mama syafi...harap2 ada rezeki nak dpt myk wangi tu...

  136. salam :) nil pon nk jga minyak wangi dr mama syafi :)

  137. mama syafi..harap2 patin the luckiest person..heheehhehe

  138. Salam mama syafi jgk...dtg jauh2 dari Pulau Tinggi semata-mata lambaian 1 drop perfume mama syafi nie..ribut dan badai kami tempuhi jua..walau ombak bergulung2..hujan lebat mencurah2...kami redahi..kalau ada rezeki kami..siapa lah yg tahu..akan kami canang 1 pulau nanti kalau terpilih jd pemenang,walau lambat membeli tiket...tuah ayam nampak di kaki..tuah pemancing nampak pada tekongnya..he he he...

  139. mudahnyer mama~!!
    nak join!!

  140. Kita pun nak minya wangi. Harumnye... smpi kat sini =)

    Me, anastasyea

  141. wanes says:

    salam wanes utk adda, wanes teringin sekali nak bagi award "Beautiful Blogger" utk adda. sudilah kiranya menerima award dri wanes :D

  142. Bunga says:

    Salam perkenalan.. ~saya dtg dari jauuuuuuhh~huhu
    Mama Syafi, saya pun nk join GA jugak yer..
    tenkiu :)

  143. Salam...
    mama syafi.. saya pon nak join jugak..
    huhuhu... !!

  144. salam...nak join..nak join!

  145. Leni says:

    saya nak try jugak boleh, sebab saya tak pernah try one drop perfume ni. so saya adalah sgt teringin. :)

  146. sy nk join gak..hope2 mr random tlg pilihkan no sy..huhuhu

  147. nano says:

    nk join jugakkkkkkkkk.... contest paling senang n bestttttttttt, arap no nano sangkut,,,,amin

  148. black_mel says:

    nak join bole x?ker dah penuh...xpenah guna one drop lg ni..hope leh try nnti...

  149. Salam mama syafi.....
    Wah seronoklah giveaway ni..
    Saya pun join nak minyak wangi free...

  150. AYU IDRIS says:

    Salam Mama Syafi...Ayu datang nak join jugak GA ni...mudah-mudahan ada rezeki...amin....

  151. Laili says:

    Mama Syafi, saya join jugak.

    salam perkenalan :)

  152. Huda says:

    hehe..salam, huda pun nak join la yer :)

  153. nakkk joinnn! harap2 ada rezeki menang, ameen!

    http://a-drama-mama.blogspot.com

  154. jaya jr says:

    JJ ingin mencuba dengan menjadi nama2 akhir ntuk kontest ni...
    huhu..

  155. N Athirah says:

    Salam mama syafi...
    Saya pun nak minyak wangi dari mama syafi... :-D

  156. ok, saya mungkin join last minute
    tapi sangat tertarik dengan syarat contest yang sangat mudah, dan tak banyak syarat yang menyusahkan.
    Saya nak join.
    Saya nak minyak wangi tersebut sebab masih belum ada minyak wangi lagi. :-)
    Terima kasih

  157. irahehe says:

    ira nak jugak!hehe..

    saya nak minyak wangi dari mama syafi...

    teehee~

  158. IbuEriem says:

    Salam..
    Nak join!! nak join!!
    nak bbau wangi gak...

  159. ♥hana:: says:

    nk2 jugak...wuuu...tp mcm da trlmbt da pun.....=(

  160. kue says:

    join la anda sebelum anda dijoinkan hehehehhehe

  161. lovelywa says:

    saya nk join jugakk..!!

  162. Salam Mami Safi,
    saya mahu join giveaway ini.
    tq

  163. Salam Adda...

    Lily dtg nk join..
    nk gak minyak wangi Free.. :)

  164. ainhamzah says:

    salam..
    nak join jugak..
    hrp2x bertuah yea =D

  165. Salam kak,dh lma tak dtg blog akk ni rupa2nya ada giveaway ye...saya pun nak join juga ^_^


    kalau ada msa joinlah giveaway blog saya pulak kak..senang je giveaway nye tu

  166. adda says:

    thanks kpd semua yg join. sila semak nama di senarai peserta beserta no yek

  167. ~@pHiS~ says:

    saya nak join contest ini juga. terima kasih ya.

  168. MAMASYAZA says:

    wahhh bestnya kalo dapat minyak wangi one drop perfume ni...nak join la contest ni

  169. owh... tak sangka ade giveaway nie.. seb baik tak missed ,

    i pon nk join ya..

    u r followed!

  170. mAsHiMaRo says:

    sis...
    mm join yer...
    nak gak wat entry~~hehehe...

  171. Ah Moy says:

    Ah Moy pon nak join jugak--nak minyak wangi--minyak wangi dah habis dah--hehehe--kalau mama syafi dapat pilih Ah Moy alangkah bahagianya Ah Moy

    Mekasih Mama Syafi sebb buat contest ni
    ~~singgah blog Ah Moy taw....daaaa

  172. adda says:

    thanks for joining. good luck semua

  173. salam mama syafi a.k.a adda...

    nk join gak...nak..nak...nak mnyk wangi...

  174. mak aih... gler ramai komen. :)

  175. zures says:

    Nak juga...nak juga...one drop perfume memang best.

  176. adda says:

    aiseh.. sori zures. contest dah abis.. dh ada pemenang pon huhu

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors