Wednesday, April 21, 2010

Entry kemenangan

Salam semua.. ini entry kemenangan yg dh basi. hehe.. aku nak update dari hari isnin tp ada aje hal.. last2 skrg baru boleh buat.

ok, ingat tak lagi gambar ni:

aku pertaruhkan gambar ni utk Sleeping Cutie Contest by Mama Zakwan, dan.. alhamdulillah.. berjaya menggondol tempat ke-3 kategori boy. thanks ye mama zakwan.

Scrapbook at WiddlyTinks.com

copy gambar ni dari website mama zakwan http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/

10 Responses so far.

  1. yangbaik says:

    tahniah.... semoga terus berjaya

  2. Rozita says:

    salam adda, tahniah...dapat hadiah apa ek?lama ko x cite hal anak ko sorang ni...pe cite dia skrg ni?

  3. tahniah...murah rezeki syafi...leh join banyak2 lagik pas ni

  4. congrates syafi..hehe..mmg comel:D

  5. nza says:

    tahniah..mmg patut menang pn...sweet sgt pic syafi sdg tiduzzzzzzzz....

  6. adda says:

    ye ke? thanks ye semua. alhamdulillah mmg rezki. bukan selalu menang tau.. ni yg rasa cam nak join contest lagi ni.. mmg dasar giler contest..

    ita, nanti aku akan update pasal syafi yek.. kesian anak aku tu terbiar kt blog ni haha

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..