Monday, April 26, 2010

Aktiviti weekend kami

hari sabtu t leas balik dari keje aku tak gi mana2 pun. rancang nak pegi the curve. tp bila balik dari keje kul 1 tu tgk anak bujang aku dh nak tido dah. so kira cancel je laa.. sebab kul 7++ hubby nak tgk bola pulak.. tp dlm kul 5 tu sempat la kitaorg pegi giant sek 13 sekejap. window shopping n shopping apa yg patut. nak tau tak, aku terjumpa dgn lili asliyana@mama zara kat giant. tgk sekali terus kenal. alhamdulillah lily pn kenal aku hehe.. dia pun yg tegur dulu.. seronoknye dpt jumpa w/pun sekejap kan. takpe nanti kite gather2 kemudian kan since dah tau yg lily pn ada pegi giant sini gak so senang la nak jumpa..

hari sabtu pulak satu hari kt the curve. seronok syafi sebab dia boleh main kt kidz fun zone tu sampai 3 jam.. pastu bawak dia gi petshop tgk segala binatang kat sana. dpt gak merasa ayam penyet kat waroeng penyet. mmg kelass.. sedapp sgt sebab ayam dia fresh tau.. itu aje la.. ni saje nk cerita sebab nak bgtau inilah penyebab aku xdpt berblogwalk semalam. takpe nanti aku cover balik arini yek.. tata nak gi keje dah ni

5 Responses so far.

  1. nza says:

    best gitu trserempak rakan blog...

  2. Siti says:

    waaa..tak boleh jadi ni..kena mkn gak ayam penyek tu..teringat lak ayam penyek kat kuching..huhu

  3. haha..ok2x..lenkali kite set jumpe lagi k..leh makan2 n borak2 pjg sket..aritu skjap sgt dpt jumpe kan..yg paling terkilan sbb tk amik gmbar Zara n Syafi..dhla elok jek duduk dlm troli dua2 org..=p

  4. mimi says:

    nk join gk nak join gak

  5. adda says:

    kak nza, mmg best sekali sekala terserempak dgn geng blogger..

    siti, mmg kena rasa tau.. waroeng penyet tu mmg sedapp. glemer..

    lily n mimi.. jom nak jmpa tak? lily.. mmg rugi sgt2.. terlupasebab tergamam hehehe.. masa dlm keta terasa cam nak patah balik je nak amik gambar.. natk tau tak? hubby ingat kite x-schollmate.dia x caya geng blog boleh kenal baik camtu hhaha

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors