Header Ads

test

1st buffered


wow! betul ke ni? mcm tak caya je.. aku dpt buffered earning dr nuffnang la.. yeah yeah!! memula tu aku tak tgk lagi earning kt nuff semalam.. ye la agak merajuk kan huhuu.. tp bila sana sini tgk kengkawan lain dpt buffered, tingin plak nak try tgk. aleh2 dpt 2.. alhamdulillah.. tp aku tgk takde la byk earning buffer setakat ni.. whatever laa kan

14 comments:

  1. best2x...
    tahniah yer..
    nak jugak ni..

    ReplyDelete
  2. nuffnang tu asyik tidur jerr...kekdg kak nza bosan jerrr dgn nuff ni..xtau bila masa nk bangun.....

    ReplyDelete
  3. sikit pun dah kira rezeki tau...nnti bertambah byk le tu...:P

    ReplyDelete
  4. waaa..tahniah adda..syoknya. bila la siti nak dpt lak.

    ReplyDelete
  5. wah.. tahniah! tahniah!
    leh la blanja.. huhu

    ReplyDelete
  6. ni yg pelik ni.. sy dah lama daftra nuff ni.. naper takde respon dr diorg r..? ke tak cukup syarat?

    ReplyDelete
  7. iklan innity hijao ni apa plak ekk.. nuffnang gak ker...

    ReplyDelete
  8. kalau tgk prnt screen nuff dlm gambar tu.. rasanya pihak nuffnang bermurah hati memberikan buffered earning pad blog yg dpt at least 0.2% ctr utk ad yg terbaru.. so harap2 u ol pn akan dpt satu hari nanti. maybe kena tambah visitor utk klik2 ad..

    thanks ye pada semua yg rajin mengklik ad2 kt blog ni..

    innity tu bukan nuffnang. dia juga menyediakan perkhidmatan mcm nuffnang tp company lain.. kalau dpt byk ok gak buffere ni. tp tgk mcm tak keluar pun ad yg kena buffer ni.. ayoyo bingung seh.. tak brape faham la ttg buffer sebenarnya

    ReplyDelete
  9. buffer nilai tggi gak..pnah dpt buffer smpai rm4 lebih..alhmdullillah la..tu la kdg2 berkat klik kt org org akan bls lek.ni shoutmix cite citi citu ni xkuarla.ni klik adverlet.iklan dell.innity kalo kaur ijau xyh klim xpekn coz die bkn iklan lg kn.kalo kuar iklan br aku klik ek.hee
    smoge nuff murah ati ks kite duit.hee

    ReplyDelete
  10. bleh cbe gak nuff ni nampak berbaloi je...

    ReplyDelete

Words of wisdom