Tuesday, March 16, 2010

1st buffered


wow! betul ke ni? mcm tak caya je.. aku dpt buffered earning dr nuffnang la.. yeah yeah!! memula tu aku tak tgk lagi earning kt nuff semalam.. ye la agak merajuk kan huhuu.. tp bila sana sini tgk kengkawan lain dpt buffered, tingin plak nak try tgk. aleh2 dpt 2.. alhamdulillah.. tp aku tgk takde la byk earning buffer setakat ni.. whatever laa kan

14 Responses so far.

  1. LYaFRINA says:

    best2x...
    tahniah yer..
    nak jugak ni..

  2. nza says:

    nuffnang tu asyik tidur jerr...kekdg kak nza bosan jerrr dgn nuff ni..xtau bila masa nk bangun.....

  3. sikit pun dah kira rezeki tau...nnti bertambah byk le tu...:P

  4. Siti says:

    waaa..tahniah adda..syoknya. bila la siti nak dpt lak.

  5. MRS. K says:

    wah.. tahniah! tahniah!
    leh la blanja.. huhu

  6. tahniah..rezeki tul..

  7. wah bestnyer...murah rezeki

  8. zaza says:

    ni yg pelik ni.. sy dah lama daftra nuff ni.. naper takde respon dr diorg r..? ke tak cukup syarat?

  9. iklan innity hijao ni apa plak ekk.. nuffnang gak ker...

  10. adda says:

    kalau tgk prnt screen nuff dlm gambar tu.. rasanya pihak nuffnang bermurah hati memberikan buffered earning pad blog yg dpt at least 0.2% ctr utk ad yg terbaru.. so harap2 u ol pn akan dpt satu hari nanti. maybe kena tambah visitor utk klik2 ad..

    thanks ye pada semua yg rajin mengklik ad2 kt blog ni..

    innity tu bukan nuffnang. dia juga menyediakan perkhidmatan mcm nuffnang tp company lain.. kalau dpt byk ok gak buffere ni. tp tgk mcm tak keluar pun ad yg kena buffer ni.. ayoyo bingung seh.. tak brape faham la ttg buffer sebenarnya

  11. miZz_nizZ says:

    buffer nilai tggi gak..pnah dpt buffer smpai rm4 lebih..alhmdullillah la..tu la kdg2 berkat klik kt org org akan bls lek.ni shoutmix cite citi citu ni xkuarla.ni klik adverlet.iklan dell.innity kalo kaur ijau xyh klim xpekn coz die bkn iklan lg kn.kalo kuar iklan br aku klik ek.hee
    smoge nuff murah ati ks kite duit.hee

  12. Ray says:

    bleh cbe gak nuff ni nampak berbaloi je...

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 370000 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

About Me

My photo
Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..