Saturday, February 27, 2010

Fuhh.. penatt!!

Semalam, aku menyertai perarakan maulidur rasul peringkat negeri selangor. alhamdulillah, w/pun berarak lintang pukang (memang x harap hadiah pun..) tapi sepanduk kami berjaya mendapt tempat ketiga. alhamdulillah..tak sesia aku korbankan cuti pergi berarak..

ni le 1st time aku menyertai perarakan maulidur rasul. mak aii jauh gak berjalan. sampai melecet gak le kaki aku ni. tu la pakai kasut tak reti pakai stokin. padan muka aku hehe.. selalu kalau cuti maulud nabi sebelum2 ni, pagi2 duk wat taik mata lagi. terfikir gak apa salahnyer sertai perarakan ni. at least ada lah gak kite buat something sebagai memperingati junjungan besar nabi muhammad s.a.w. mari kita perbanyakkan selawat keatas baginda. takyah tunggu maulud nabi baru nk selawat kan. mana tau dpt syafaat darinya kan.. ok lah kengkawan, aku nk gi keje. petang karang aku update senarai contestant yekk.. daaa...

8 Responses so far.

  1. anummss says:

    berarak??

    erm..dah lame sangat tak join perarakan nih.. Teringat mase2 sekolah dulu.. Berarak pakai baju raya.. Masing2 nak tunjuk baju siapa paling lawa..Huhuhu..

    Salam Maulidur Rasul.. :)

  2. nza says:

    Tahniah, wow skali masuk terus dpt no 3 gitu...Salam Maulidur Rasul...

  3. rindu dgn zaman sekolah dulu..

  4. wah best nyer...teringat lak masa zaman sekolah agama dulu.

  5. Admin says:

    salam maulidur rasul

    maya
    http://coretanmayaku.blogspot.com/

  6. beshnyee,dapat pergy berarak :D

  7. adda says:

    best sebenarnye tau sebab pengalaman mcm ni bukan selalu. kelakar pn ada hua hua hua

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors