Thursday, November 26, 2009

"Princess Kebaya Contest"

Hari ni aku nak join "Princess Kebaya Contest" yg dianjurkan oleh wawa syaida.. senang ajer nak masuk ni..


  1. Contest ni terbuka kepada semua bloggers.
  2. Dengan sukahati jadi follower wawa and add link blog wawa dalam bloglist korang. DONE
  3. Mesti letak banner contest di side bar blog korang, jangan lupa di link kan dengan link contest ni. DONE
  4. + 1 lagi syarat, peserta contest ni mesti berumur 17 tahun dan ke atas. UMUR DAH TERLEBIH@ DAH HEHE

Haa.. inilah gambar yg aku nak pertaruhkan.. ni bukan kebaya kawin tau.. ni kebaya tempah tau.. buat korang yg ingat lagik gambar ni jgn muntah pulak, asyik letak gambo ni ajer ye tak hihii..

gambar ni diambil sebelum posa arituh.. kebaya tu sebenarnyer tak tau nak bgtau jenis apa.. dia sebenarnyer kebarung (kacukan kebaya-kurung). tp pesak dia ala2 kurung pahang (yakni pesak gantung).. agaknye nama baru dia pabarung kot hahaha.. ok yek, hopefully menepati syarat..

Tarikh Akhir Penyertaan : 17.12.2009 (JAM 12.15 TENGAHARI)

4 Responses so far.

  1. zieha says:

    cantiknya kebaya adda..baju raya aidiladha ke teww..hehehe:)
    goodluck

  2. adda says:

    tak jugak zieha.. baju lama tuh tp jarang pakai sebab tak biasa pakai baju camtuh haha

  3. wawa says:

    salam kenal adda.....

    thanks joint contest wawa...
    syarat suma dh ok....
    pabarung pun pabarung lah adda...
    tp tetap nampak kebaya :)
    mengamcam gitu...
    k good luck...tunggu result ye

  4. adda says:

    harap2 pabarungku menang le gamoknye hahaa thanks wawa

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors