Tuesday, November 10, 2009

The girl who stuck in the toilet

Tarikh: 10/11/2009
Masa: 11.15am - 11.50am
Tempat: Toilet di editorial Karangkraf

Kejadian:
uwaaa... the most embarassing day of my life. ade ke patut aku boleh terperangkap dalam toilet. siye betul (ooppss!!) malu nye.. malunye.. tp pandai gak aku control cun.. cover beb.. anyhow, thanks alot to admin team yg telah "menyelamatkan" aku dan sesapa aje yg terlibat huhuu.. jgn ungkit2 lagi menda ni tau.. tau la aku dh terglemer tp cukup le satu arinih aje korang duk perli2 aku ajer.. takpe aku tau le perli2 tu tandanye sayang.. i pun sayang u ols gak.. hehehe

9 Responses so far.

  1. zieha says:

    camne leh terperangkap teww...
    citer la skit
    mungkin ada emas kot dlm toilet teww..hehehee(juz kidding dear..)

  2. erm alahai..knape le dgn kakak kite sorang ni..heehee...
    akk keje kat karangkraf ke?bestnye byk buku/magz best2 :)

  3. MRS. K says:

    kehkeh.. tumpang gelak yer..

    p/s : i tak sempat pos lagi sebenier...sori yer..

  4. huhuhu...siannye.. cane leh terperangkap lak tuh? Isk2..xper2.. lenkali harap xde lagi ar. Hmm.. memang tension gak kan kalo org duk perli2 usik2 pong.. hehe.. malu ar kan.. :D

  5. aduh aduh..mmg kes malu ni...dah tentu le jadi kes glamer gak...sabor je le...

  6. adda says:

    hua hua hua.. kalau ikut ati tak mo ingat balik.. sebenarnyer masa nak masuk toilet tu mmg boleh selak. tp dh rasa cam loose sket (dh lama gak 2-3 bulan gak keadaan dh mcm tu).. lepas setel semua bila nak buka tiba2 takleh pusing plak.. uwaa.. pastu dgn kepakaaran ala mcguyver cuba plak nak betulkan.. last2 selak tu terus loose plus ada mende yg stuck dlm selak tu.. itu la kesahnyer..

    huhuu.. arinih kena perli sakan lagik.. dh jadi fobia nk masuk jamban neh uwa uwaa..

    nasib baik takde edito2 kang lagik glemer akuh

  7. uhuhuhuhu....teringat balik kenangan saya terkurung dalam toilet klinik gigi masa misi gigi amik kitorang kat sekolah...keluar2 je toilet terus kene peluk dek misi2...huhuhuhu

  8. adda says:

    siti pn penah ter stuck jugak ke.. ee bestnyer ada kawan nih.. tu masa kecit yek

  9. hihi..itu kesah masa kecik...boleh le ngelat sari tak kene cabut gigi....huhuhu

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors