Header Ads

test

Alangkah sedapnye kalau dapat nih

mm.. mmm.. mm... sedapnyer.. ape ke halnye dgn aku nih.. asyik duk nak carik je mende nih.. ni pun dh terliur dah nih.. belum lagik makan.. dari semalam aku tercarik2 tp xde lah plak org jual kt opis nih.. yg ada jual plak stok abis.. aloloo hampanyer.. malam plak tak sempat nak carik huhuu.. penasaran aku nih jadiknyer..

arinih.. terasa2 lagik nih.. pulak tu tgh posa nih lagi laa teruk keinginan ku ni.. membuak2 bagai nak rak.. nampak gayanyer kene gak cari lepas keje kang.. nak tau apakah makanan idaman pujaan aku sekrg nih? yumm yumm.. aku sebenarnyer nak sgt makan jeruk.. selalu kurang makan.. tp sejak 2 menjak ni teringin lak..

oppss.. jgn salah sangka plak.. aku x peknen ok. sebenarnyer wabak PMS sedang melanda.. tak lama lagi "makcik" aku datang ler tuh hihii

13 comments:

  1. kat umah yati ada jeruk meh datang hihihi.. yati kalau pms nak makan cekelat.. ;)

    ReplyDelete
  2. Kat rumah sy pon ada. jeruk mangga ada..jeruk kedondong ade..hehe..mehla dtg beraya kat rumah..=p

    y pon klu pms suka makan coklat. boleh mereleasekan tekanan mkn coklat tuh..hee

    ReplyDelete
  3. wah suspen betul....kalu pregnen pn apa salahnya..nnti syafi dpt kwn..hi.

    ReplyDelete
  4. larrr...ingatkan adda pegnen...wat suspen jer...

    sebut jer jeruk nie kan...liur lily pon terasa masam plak...

    ReplyDelete
  5. sy pun lg sorang manusia yg igt kan akk peknen..tp mane tau kan??tunggu2 "makcik" tetibe xdtg plak..amacam ?? terima ajelah pmberianNya..ye tak kak ?

    ReplyDelete
  6. A'ah la adda..sha pun kalau 'makcik' nk dtg suka makan coklat.. jeruk tak penah la pulak..

    Isy..kalu ada rezeki lebih apa salahnya kan!

    ReplyDelete
  7. tu la ingatkan dah nak pregnen laks...teringin nak makan jeruk..tapi mmg su pun suka mkn jeruk..sedapppp

    ReplyDelete
  8. yati n lily, jgn diajak wei.. jap lagi sampai karang.. maunyer sebalang jeruk pn x ckp ni (tulis sambil tahan air liur hahaha)

    yg lain, hehe tak peknen laa.. sebab tu bg disclaimer awal2.. tp kalau dh rejeki ok ajer kan.. syafi pn dh besar gak ler.. cuma nk kena prepare mental n fizikal jer la..

    sindrom pms ni mmg sama yek kite sumer.. arituh dh beli gak coklat.. selalu mmg nk mkn coklat ajer.. tetiba skrg nak mkn jeruk pllak.. macam2 manusia ni kan

    ReplyDelete
  9. mkcik lom smpi lg kn??ntah2 betul la tu..syafi nk dpt adik...hehehe

    ReplyDelete
  10. apa terliur jeruk......jgn cakap mcm itu,nanti kita pun nak tau!!!hee.heeee

    ReplyDelete
  11. ahaks. tak kut mummy qis.. tgh tunggu ketibaan makcik ni..

    ibu umairah..ee jgn disebut lagi. kang balik keje mau nyer kene carik lagi jeruk nih hehe

    ReplyDelete
  12. kat umah ada jeruk!! kalau nak datang la umah yer ;)

    ReplyDelete
  13. yati, semalam baru jer beli lagi satu bekas jeruk fresh hehe.. hubby sampai tanya.. ni peknen ke ape nih??

    ReplyDelete

Words of wisdom