Header Ads

test

F&A Buka Posa Gathering 2

Semalam Fara n Adda (F&A tu la sape lagi kan..) bergathering lagi kat shah alam.. kitaorg berbuka posa bersama2.. thanks to fara n zakie yg bersusah payah berangkat ke shah alam dari sepang (jauh tuh..) really appreciate it.. lagi best bila dapt gift dari fara.. apatuh?

jeng.. jeng.. sepasang brooch.. i like.. fara cam tau2 jer aku selalu beli brooch kaler putih.. tak tau nape aku suka sgt beli kaler putih.. agaknyer sebab boleh sesuaikan dgn semua baju kot.. thanks fara.. ni brooch raya ni.. sori semalam tak kasi fara apa2 pun.. memalukan aje huhuu..


gambar kitaorg bertiga tu diambil photographer pro zakie aka hubby fara.. guna kamera kitaorg.. sony dsc700 jer.. tp hasilnyer cantekk..

antara makanan yg sepat kami ambik kt jm beriani.. byk gak yg x smpt abik.. sebab dh disambar ketika berbuka.. hahaha.. last2 alhamdulillah sumernyer licin.. sedap gak jm beriani ni tau..


tgk le gambar hubby aku try mr nikon.. pegang pn kekok hhuhu.. sofea n syafi sgt gumbira arituh.. siap main sesama lagi.. dh kenal le tuh.. hihii.. thanks u ols.. lepas ni kite gathering raya pulak yek..

8 comments:

  1. wah3x...F&A ni asyik bergathering jekla gamaknye. jeles sungguh..hehe..

    kamera sony adda tu spesis slr juga ke. sorila kite nih buta teknologi sket. teringin gak nk beli slr yg basic2 for beginner , tp bajet lom ade..huhu..

    ReplyDelete
  2. Haa..da kuar entry u...fara kene tunggu aura gunung sumatera datang dulu.. baru wat en3..kikiki..sebenarnye susah aplod pic..tuh yg lambat..
    Ape yg pasti..akan kuaplod juge sok..haha

    Wohohoho..thanks d atas belanjamu itu..sgt suke.. sedapp gle jm itu. n nak tau, semalam weols sekalik lagi poie jm.. haha, kali neh kat alamanda.. baru tau ade stu.. search mr google..hehe

    Gathering raya akan menyusul lagi eh.. hehe...

    ReplyDelete
  3. Adda...waaa..skrg giler contest ko...bila nk kita buka poser sama2..

    ReplyDelete
  4. lily, ada jodoh kite jumpa lak yek.. best woo.. kamera tu biasa ajer.. kite pn buta kemera gak huhuu..

    fara, faham masalah fara tuh.. sama la kes kite tp kt opis laa.. selalu kena wat kt umah jer..

    mama qayp & mummy qis, xdelah selalu mkn luar. bila gather2 jer ..

    kay, ntah ler ekk.. kalau ju dtg best gak kite keluar kan.. tak sabar nk jmpa iman.. mesti lagi kiut dia skrg kan

    ReplyDelete
  5. bestkn dpt mkn sama2 camtu..

    meriah sungguh lauk pauk tuh

    psl kamera2 ni kak nza xphm gak ttp kak nza guna jenis olympus FE-320 n abg Olympus FE-230. xsuka kongsi2. time beli dulu mhl le gak...

    ReplyDelete
  6. wah beli kamera sorang satu ker? cayalah.. olympus FE-320 agak canggih la berbanding sony kite tuh :)

    ReplyDelete

Words of wisdom