Thursday, July 2, 2009

Semalam

alhamdulillah syafi dah baik dari demam.. cuma batuk sahaja.. sepanjang demam dia ok, main cam biasa malahan lebih aktif plak.. cuma skrg ni tinggal batuk2 jer..

semalam ingatkan nak bawak syafi gi jenjalan kat giant lepas opis.. tapi dia yak yak pulak.. so dari opis terus balik umah n bersih2kan dia.. pastu tgk dia dh ngantuk n lepas bg susu dia terus zzzzzzzzzzzzz........... dlm kul 8.15 baru bangun tido.. lepas tu aku try la kasi dia nasik.. dia tanak.. semenjak baru baik demam ni selera dia mmg kong sket..

lepas tu nak tau apa jadik? ayoo.. dia mengamuk n menangis cam kena dera.. hmm.. aku tau sgt ler kenapa.. sebab dia nak JALAN... memula aku try le pujuk.. tak jalan... last2 aku biarkan dia nangis sengsorang sambil aku tukar baju.. ye la nak jalan kan.. sementara tu dia nangis x hengat punye.. sampai muntah2.. yg peliknye air mata tadak la pulok.. mmg auta anak aku nih..

satu lagi perkara menakjubkan berlaku.. masuk dlm kereta jer.. tup.. tupp.. terus diam budak tuh.. mak aii.. sgt magik laa.. sebenarnye itulah perangai anak bujang aku skrg..

dulu ada jadi jugak.. masa hubby aku amik aku kat opis.. syafi tertido dlm keta.. lepas sampai rumah baru dia terbangun.. pastu terus nangis x henti2.. bila lepas bwk keluar jalan2 baru la dia ok.. macam2 le anak aku nih

8 Responses so far.

  1. heee..nak bermanja ngn ibunya le tu..tp hazim suka naik motor..berangin le kot..tapi mamanya tak reti bwk motor..so serah kat papa dia je le

  2. adda says:

    hazim dah baikk.. ada tak nangis cam syafi kalau xdpt naik motor?

  3. Kekeke..pandaisyafi neh.. cam sofea gak eh..suke jalan2..kalo nampak die da pegang kasut tuh..haa, haruss le bawak die kuar..jalan jap kat luar pon jadik ler..keke

  4. Rozita says:

    hehe...cam hakimi je adak...opis aku dekat dgn giant...balik je mesti tunjuk2 gaint tu...aku kadang2 sesaje je buat tak nampak...gila ke hari2 nak pegi?? mau kopak mak dia ni..huhu...

  5. adda says:

    fara n ita.. lega sket dengar yg ada gak ibu2 lain hadapi masalah sama.. ingatkan aku sorang.. dh mula cuak nih hehe

  6. afifah pun bab jalan laju je.. kdg2 siap ambilkan kita tudung lg tuk ajak keluar... alhamdulillah dah sihat ye stafi

  7. hee..so far dia tak reti lg..kalo bwk naik..dia suka aje berbanding ngn naik keta..

  8. adda says:

    ummi afifah, wow.. afifah nampaknye lagi advance.. siap tolong amik tudung yekk..

    shila.. elok la hazim x pandai lg.. kalau dah pandai cam syafi nanti alamatnyer x terlayan ler

Leave a Reply

Words of wisdom

Advertisements

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
 

Si Peramah

Leave footprint here

Counter

since 25/7/08

Sapa dpt hit 355555 sila print screen & email kpd addahus@yahoo.com bagi memenangi topup rm10 dari mama pipie :)

Contributors