Terima kasih Auntie Noy & Auntie Fara aDura - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad


Thursday, April 16, 2009

Terima kasih Auntie Noy & Auntie Fara aDura

Sebelum ni kan pernah aku citer yg cable kamera tertinggal kat muar.. ya allah.. aku x penah terfikir nak guna memory card reader pn.. baru semalam terfikir hihi.. so, dpt le upload gambar hadiah yg noy beri pada syafi arituh.. juga gambar hadiah yg dura baru je hadiahkan pd syafi last week..

hadiah dari noy, baju n seluar long sleeve.. baby guess lagi tuh.. tima kasih noy.. besar sket tp rasanye x lama lagi syafi dh boleh pakai nih..


Yang ni hadiah dari dura, siap dgn modelnye sekali hiks.. dura menghadiahkan jeans n t-shirt.. cantiks sekali.. thanks dura..


7 comments:

  1. addaaaaaaaaaaaaaa..
    guess wat...darwish pun ada baju tu..EXACTLY...
    how cute..mama noy yg beli..darwish look gud in it.i never tot darwish look good in yellow..eh,adda nak tak baju melayu darwish?

    ReplyDelete
  2. ye ke noy? baju yg dura kasi tu ke? wah, taste besan noy dgn mak noy sama laa.. kalau leh pakaikan syafi n darwisy sekali pastu amik gambar kan best..

    apa salahnye ttg baju darwisy tu.. tp senang ke noy nak pos?

    ReplyDelete
  3. Hik, hik..adiah neh kan dapat eratkan lg tali persahabatan antara kita suma.xdapat jupe,sebagai tanda ingatan le.Bila anak kta pakai baju tuh, otomatik kita ingat kawan yang bagi baju tu kan.He2.
    Erk, tol ke sama ngan baju fara noy?

    ReplyDelete
  4. wahh bestnyer dpt adiah....

    Syafi dah sihat ker?

    ReplyDelete
  5. a'ah farah..sama..darwish ada baju tu tapi of cos sekrg ni tak muat lagi..adda,nanti noy tanya hubby sal baju melayu tu yer..yang darwish pakai for raya and waktu doa selamat..cantik baju melayu tu noy buat..sayang kalau tak pakai..collecting dust jer kat umah

    ReplyDelete
  6. dura, mmg betul.. kalau pakaikan anak mesti teringat org yg beri hadiah tuh.. tima kasih laa.. nampaknye dura n noy mmg ada that chemistry.. besan le katakan hehe

    ReplyDelete
  7. connie, alhamdulillah syafi dh sihat.. syukur sgt2

    ReplyDelete

Words of wisdom