Kenapa Tak Sama - ZUS Iced Matcho Latte ni

Cerita ni cerita basi. Masa tu zaman mama dan opismate yang menggila mengorder kopi. 3 hari berturut kami order kopi tau. Mujur juga sekali tu dapat mama tepis tak join diorg. Dasat betul bila semua hantu kopi. Disebabkan sebelum tu mama dah order kopi latte dan waktu dah petang, maka mama nak cuba minuman yang kurang kopinya. So, kawan mama suggest Iced Matcho Latte. Tengok gambo mcm sedap.

 

Sekali dapat macam gini. Eh.. Kenapa Tak Sama - ZUS Iced Matcho Latte ni


Dari segi rasa ok la, mungkin mama dah tak order lagi lepas ni kot. Dia rasa macam matcha green tea air teh siam tu, wangi dan rasa manis. Tapi tak berapa kaw.. Tapi tu la, mmg rupa dia macam yg mama dapat ke? Korang penah order tak.



mamapp

Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

13 Comments

Words of wisdom

  1. lain sangat rupanya tu...kenapa mamaPp tak tanya? dulu linda kerja dekat bahagian makanan, selalu dipersoal..kalau yang tanye nada bergurau, kita jawab bergurau..kalau nada memerli, kita perli balik.. hahaha..ku memang tak buat "customers always right" hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. order ikut delivery linda. kalau nak ngadu pun kat apps aje. tu yg taktau nak buat apa tu.. kalau keje bahagian yg direct dgn customer mmg byk ragam kena hadap kan

      Delete
  2. Tak pernah try matcha latte . illustration gambar tak sama yang macam mana kita dapat kan ..

    ReplyDelete
  3. Mungkin dah bercampur semua tu sekali. 😅

    ReplyDelete
  4. mungkin dia tergoncang tu yang bertukar warna.

    ReplyDelete
  5. yg dalam gambar tu mgkin sebab belum kacau...

    ReplyDelete
  6. ammi jarang order air pelik ni...stay pada cappucino or black coffee je. tapi biasalah tu indah khabar dari rupa..biasakan gini kalau gi restoran. display image bukan main, sekali bila dapat alahaiii

    ReplyDelete
  7. adakah gmbr sekadar ilusi ,...lain benor tu....tp kalo ada perisa matcha saya tk bole hehe

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. Patot komplen hari tu Adda. Kat apps pun boleh, rasanya nanti depa gantikan balik minuman tu..

    ReplyDelete
Previous Post Next Post