Giveaway Kotak Dari Ayu!

Sedang mama blogwalking kat blog anies tetiba ternampak anies join Giveaway Kotak Dari Ayu! bersempena dengan birthday anak bongsu SR. Happy birthday Ayu semoga menjadi anak solehah yang cemerlang dunia akhirat. Harini dah lastday mujur la mama sempat nak join hihi. Lamanya mama tak join GA. Jom kengkawan sama2 memeriahkan.  


Klik untuk join

Syarat-syarat Giveaway Kotak Dari Ayu! adalah:

1. Follow blog SR (https://syaznirahim.com)
2. Buat 1 post di blog/media social tuan/puan bertajuk Giveaway Kotak Dari Ayu!
3. Copy banner di atas, dan letak sebagai gambar pertama di post pada syarat (2).
4. Tinggalkan link post tuan/puan di post ini.
5. Boleh join dari semua platform yang tuan/puan ada, tapi perlu ikut syarat (2), (3) dan (4).
6. Beralamat di Malaysia.


mamapp

Masa mengajar kita tentang segalanya.. Masa mematangkan kita seiring dengan usia..

11 Comments

Words of wisdom

  1. Terima kasih sebab sudi join tau ;)

    ReplyDelete
  2. alamak tak sempat lah

    Salam kenalan dari saya, pemilik blog
    oohsenyum.com

    saya nak tanya awak ini, awak berminat tak
    tukar link blog dengan saya (bloglist) insy
    Allah akan menambahkan lagi trafik ke blog
    awak.



    Kalau awak sudi beritahu ye di ruang comments blog saya, terima kasih
    banyak-banyak. Di bawah ini link blog saya.
    Saya harap awak sudi

    https://www.oohsenyum.com/

    ReplyDelete
  3. last minit betul nie...hihihi...good luck mamaPP

    ReplyDelete
  4. Eh sudah ada kah pengumuman GA ini? Penasaran nak tahu siapa winner nya 😄

    ReplyDelete
  5. Good luck mamapipie.. masa nampak entry ni, saya dah terlepas tarikhnya..

    ReplyDelete
Previous Post Next Post