Dinner di Nasi Lemak Parking Seksyen 15 Shah Alam Selangor

mamapp
10

Assalamualaikum semua. Mama sedang mengumpul semangat untuk buat post blog ni semula . So, memang agak struggle juga la nak buat post ni tapi kugagahkan jua hihi. Harini mama nak cerita ttg kami Dinner di Nasi Lemak Parking Seksyen 15 Shah Alam Selangor. Tempat ni anak sedara mama dan ayahnya yg discover sebab masa tu dia craving nasi lemak waktu malam. So, terjumpa kedai ni. Dia kata sedap dan asyik promote je sebab tu mama nak cuba


Dinner di Nasi Lemak Parking Seksyen 15 Shah Alam Selangor 

Kami makan berdua aje almaklumlah hidup mama dan ayah sekarang dh macam masa zaman couple pula. Makan kat sini sebab masa ni dah petang, tak sempat nak pegi PJ makan nasi lemak panas 223. 

Baca juga:

Nasi lemak ayam merah dan paru

Ni pula lauk ayam goreng

Masa kami sampai kedai baru buka


Menu & Harga di Nasi Lemak Parking Seksyen 15 Shah Alam Selangor 

Ni ialah menu dan harga lauk yang ada kat sini



Antara lauk yang ada


Nasi lemak di sini memang sedap dan sambal dia agak pedas. Sesuai untuk orang yang suka sambal style pedas.  Kepedasan tu la yang membuatkan anak sedara dan ayah dia sukakan nasi lemak ni. Dari segi harga biasa aje, xde murah xde mahal. Korang boleh beli air dari gerai nasi lemak atau dari kedai makan nasi ayam di depan gerai tu. Kedai nasi lemak cuma ada air balang aje. Tengok lah gambar di atas, menjelang malam sudah ramai yang beratur nak beli nasi lemak. Total kami makan berdua ialah RM21 untuk nasi lemak saja. Air kami order dari kedai nasi ayam.


Maklumat Nasi Lemak Parking Seksyen 15 Shah Alam Selangor 


Nasi Lemak Parking Seksyen 15 Shah Alam Selangor 

Alamat: Jalan Tukul N15/N, Seksyen 15, 40200 Shah Alam, Selangor
Waktu operasi: 6 ptg - 11 malam (Jumaat-Ahad tutup kul 12 tgh malam)


Post a Comment

10Comments

Words of wisdom

  1. Nampak udang sambal tu kan...buat nieyl terliur...
    sejak2 alergik ni kan, rasanya dah berbulan nieyl stop makan udang...
    walaupun x pasti adakah sebab udang..teringin nya nak makan udanggggggg....

    ReplyDelete
  2. unik nama nya ..nasi lemak parking

    ReplyDelete
  3. ahh sedapnyaaaa paru... rasa mcm dah lama x mkn nasi lemak paru

    ReplyDelete
  4. uwenak tenan .... dari sini sudah tercium aroma - aroma yang begitu nikmat

    ReplyDelete
  5. Tampilan nasi lemaknya wow bangeet

    ReplyDelete
  6. Nampak pun sedap sangat, eeyyyy terasa pulak kat tekak.

    ReplyDelete
  7. kalau sedap berbaloi cari kedai ni ada rezeki ke sana boleh singgah

    ReplyDelete
  8. Naah kalo saya suka yg pedaaaas sambalnya kak 😍😍😍. Nasi lemak fav anak saya banget , tiap kali ke Malaysia pasti yg dicari nasi lemak. Kalo bisa pun pagi siang malam dia makan itu 🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah fanny suka pedas ye. mama sejak dh bermur ni kurang dh makan pedas . setiap kali ke malaysia kena cari nasi lemak la ye sebab anak fanny suka

      Delete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!