Repeat Makan di Soru Station Seksyen 13, Shah Alam Selangor - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Monday, July 11, 2022

Repeat Makan di Soru Station Seksyen 13, Shah Alam Selangor

Bulan lepas mama Repeat Makan di Soru Station Seksyen 13, Shah Alam Selangor. Ini adalah kali ketiga mama makan kat sini tau. Mama suka makan kat sini sebab citarasa fusion dan mama suka makan lava lamb dia.

Kali pertama mama ke sini ialah akhir tahun lepas. Baca Dinner di Soru Station Seksyen 13, Shah Alam Selangor

 

Spaghetti dengan lamb

Mashed potato. Sedap mama suka

Lava lamb favourite kami

Menu dan Harga Terbaru di Soru Station Seksyen 13, Shah Alam Selangor

Mudah sangat sekarang ni kita order online aje. Banyak restoran dah buat macam nikan. So, mama takde beratur lama macam sebelum ni.. Makanan pun sampai sekejap aje. Ni Menu dan Harga Terbaru di Soru Station Seksyen 13, Shah Alam Selangor.









Jenuh juga nak pilih. Banyak nau pilihan menunya tu hihi..

14 comments:

  1. semua nampak cantik dan menyelerakan. conform sedaplah tu, kalau tak, takkanlah mama repeat ye tak

    ReplyDelete
  2. Semua nampak sedap. Harga pun berpatutan.

    ReplyDelete
  3. kali terakhir ammi makan di soru station (order delivery je) 14/7/2021. hampir setahun sudah.
    itupun sempena menyambut birthday anak bongsu ammi. teringat lagi arwah mama kata "belilah kek, sambut hari jadi dia....jangan risau mama kat sini".... huhuu...al-fatihah buat bondaku

    ReplyDelete
    Replies
    1. genap setahun dah tu ammi. huhu alfatihah buat mama ammi

      Delete
  4. Nampak sedap semua makanan kat sini, dan senang dah sekarang nie bila dah boleh order secara online dulu macam nie kan Adda..

    ReplyDelete
  5. nampak macam ok juga harganya tu.. bebila gi shah alam nak try la

    ReplyDelete
  6. Harga dia namapk berbaloi dengan makanan dia..

    ReplyDelete

Words of wisdom