First Time Makan Burger Fire Dragon Monster Texas Chicken - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Thursday, June 23, 2022

First Time Makan Burger Fire Dragon Monster Texas Chicken

Assalamualaikum semua. 2 hari lepas atas permintaan anak kesayangan mama yang nak makan ayam maka mama pun beli lah ayam  goreng Texas melalui Grab. Serik nak beli KFC dah huhu.. Nampak ada jual Fire Dragon Monster burger maka haruslah mama nak try makan burger ni.

Tengok rupa dia mmg nampak macam monster kan. Sekali tengok macam ada mulut pula tenganga antara patty burger tu.

Mama beli burger Fire Dragon Monster ni. Ada 2 patty yang besar dan di tengahnya ada salad dan juga sos fire tu.

Rasa sos dia macam rasa sos Korea, smokey dan pedas. Kepedasan tu walaupun pedas tapi masih boleh tahan lagi.

Burger ni memang besar. Kenyang sangat lepas makan. Ala carte burger ni RM19.50 melalui Grab. Bak hang, harga mcm ni boleh dapat set ayam 2 ketul kan..

9 comments:

  1. Mahal juga harga burger.
    Saya pun macam teringin cuba.

    ReplyDelete
  2. Wow.. Boleh tahan.. Haaha.. Mmg kenyang ni.. poket pun kenyang.. haha.. sesekali makan ... okay je tu 🤗

    ReplyDelete
  3. Lucu pula bila Mamapp kata rupa burger tu macam monster. Ya, memang betul hehehee.

    ReplyDelete
  4. kalau saya 2 kali makan baru habis. lagi jimat. standard lah tu harga fast food sekarang

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap tapi harganya boleh tahan mahal juga. Sesekali bolehlah beli, kan.

    ReplyDelete
  6. seperti monster. Betul seperti monster makanannya

    ReplyDelete
  7. boleh tahan jugak rega dia. tapi berbaloi dengan saiz nampak besor...

    ReplyDelete

Words of wisdom