Dah Pos Hadiah Top Commentor 2021 - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, January 19, 2022

Dah Pos Hadiah Top Commentor 2021

Assalamualaikum semua. Sorry ye korang mama ni memang sangat busy sejak masuk tahun baru ni. Risau juga kalau tak dapat nak pos hadiah2 kepada top commentor tahun 2021 blog ni. Alahai, hadiahnya bukannya grand sangat tapi mama harap hadiah-hadiah comel mama dapat digunakan sebaiknya. 


Baca ni juga:




Semoga semua hadiah ni sampai ke tuannya dengan selamat. Kalau sesiapa nak tracking no boleh pm mama ye 

Sebenarnya mama try pos last week tapi tak berjaya sebab salah mama juga. Akhirnya dapat juga pos Isnin lepas. Mama harap semua parcel dapat sampai ke pemiliknya dengan cepat dan selamat. Walau apapun, mama nak ucapkan terima kasih sekali lagi kepada semua top commentors dan pengunjung blog mama. 


Sayangs korangs.. mmuah Ok bai nak sambung meeting.


20 comments:

  1. Hehe masa untuk menunggu. Terima kasih daun keladi.

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat semua penerima hadiah.

    ReplyDelete
  3. wah apa lah hadiahnya tu. share sikit. hehe. tahniah yg dapat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi nanti baca mana2 yg ada review hadiah mama fieza.. jeng jeng..

      Delete
  4. bertuah saper yang dapat tu..:)

    ReplyDelete
  5. Tahniah semua...

    OK, sambunglah miting.... :D

    ReplyDelete
  6. Hadiah dah sampai. Terima kasih, Mamapp.

    ReplyDelete
  7. saya dah terima. nanti habis kerja saya bukak. tq Mama

    ReplyDelete
  8. Alhamdullilah.. dah sampai dah hadiahnya Adda. Terima kasih tau.. semoga Adda sentiasa dimurahkan rezeki.. Aamiin Ya Rabb..

    ReplyDelete
  9. tsaya dah dapat hadiah semalam tapi lupa nak inform sebab busy sangat semalam. btw, terima kasih mama, semoga dimurah rezeki mama :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah selamat sampai suda.. takpe tiara yg penting dah sampai. amin tq atas doa

      Delete
  10. Wahhh banyak nya parcel. Tahniah semua.

    ReplyDelete
  11. Terima kasih banyak banyak mamapp. Hadiah dah pun selamat sampai :)

    ReplyDelete
  12. Terima kasih mama, hadiah dah sampai. Kita baru berkesempatan nak buat post sbb baru pulang ke rumah <3

    ReplyDelete

Words of wisdom