First Time Makan Mamee Monster We Bare Bears Perisa Rendang - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, October 14, 2021

First Time Makan Mamee Monster We Bare Bears Perisa Rendang

Minggu lepas semasa mama berkumpul dengan anak-anak sedara kami kenduri mamee tau. KAmi berkumpul di rumah kakak ipar, rumahnya terletak di Shah Alam juga. Tengah sedap makan Mamee perisa BBQ tu tetiba terjumpa satu mamee rare dalam pek.. Rupanya ada terselit mamee perisa rendang di situ. First Time Makan Mamee Monster We Bare Bears Perisa Rendang, 

First Time Makan Mamee Monster We Bare Bears Perisa Rendang

Ni la rupanya Mamee perisa rendang tu. 

Comel je tengok packaging dia ada gambar we bare bare kan. Disebabkan ada satu, maka kami pun rasa lah sorang sikit.



Pendapat mama masa makan mamee ni, rasa macam hariraya pula hihi.. memang terasa perisa rendang tu  macam rendang yang kita selalu masak tu. Tapi bila dah lama mengunyah hilang rasa rendang dan terbit rasa mamee biasa. Fuyoo boleh bertukar hihi..

Pada mama OK juga rasa dia boleh diterima tekak.
 

8 comments:

  1. Lom penah nampak lagi. Selalu borong mamee ayam pedas tu je kalau kumpul gheghamai

    ReplyDelete
  2. Baru ye ni kak, tak pernag jumpa

    ReplyDelete
  3. Rasa rendang memang tak kuat. Takpe. Asalkan bungkusan cantik. 😄

    ReplyDelete
  4. Cantik plak packaging dia...menarik ni..nak rasa jugak

    ReplyDelete
  5. tak tahu pulak mamee monster collab dengan we bare bears. Comel je packaging dia

    ReplyDelete
  6. Kira tidak muak makan perisa rendang itu kan?

    ReplyDelete
  7. Comel je packaging, saya ada juga perisa ni tapi tak termakan lagi haha

    ReplyDelete

Words of wisdom