Pemenang Capture Nombor 3.15M - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Wednesday, September 15, 2021

Pemenang Capture Nombor 3.15M

Assalamualaikum semua. Pagi tadi mama masuk blog ni dan terkejut juga bila tengok pageview dah lebih 500++ dari 3,150,000. Terus mama check email dan yeah.. kita dah ada Pemenang Capture Nombor 3.15M

Korang nak tahu siapa pemenangnya? Jom tengok dulu gambar PV yang dihantar kepada mama.

Jeng.. jeng.. kali ni dapat capture nombor tepat

Tahniah kepada Bola Katok, mama tunggu detail then mama bank in duit kemenangan ye. Tahniah sekali lagi. Nanti usha PV baru pula ye.

Capture PV Terbaru

Nombor PV baru yang perlu dicapture adalah 3,300,000. Sorry ye jauh sikit nombor tu supaya senang mama nak genapkan selepas ni.. Anggaran dalam sebulan lebih akan capai nombor ni. Good luck semua! 




26 comments:

  1. wah tepat btul yg dpt capture tu..tahniah

    ReplyDelete
  2. Tahniahh...nak cuba join jugak lepas ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. jenputla fariha.. pv ada kat bawah sekali ye

      Delete
  3. selalu lupa bab kene printscreen PV blog. nampak nau umur dah banyak

    ReplyDelete
  4. Tahniah BK. Yeay ada pemenang.

    ReplyDelete
  5. Wahhh, tahniah winner! Tahniah jugak mama, bertambah tambahhh view eh!

    ReplyDelete
  6. Tahniah kepada BK. Tahniah juga kepada Mama. Cantik nombor viewnya

    ReplyDelete
  7. tq semua.. mama dah selamat bank in ke BK..

    ReplyDelete
  8. Hebat Bola Katok. Ngam ngam lak tu. Saya baru ni datang nak capture. Terlambat sudah

    ReplyDelete
  9. Powernyaaa hahah. saya hari2 tengok. last2 terlepas dah 700+ kikiki
    Tahniahh Bola Katok!

    ReplyDelete
  10. tahniah bola katok..
    syu trlepas 50 nombor. haha

    ReplyDelete
  11. Memang selalu ke laut la nak capture...adakala dah ready..dah ingat..lepas tu lupa bila buat kerja lain

    ReplyDelete
  12. korang nanti usha no 3.3M pula tau

    ReplyDelete
  13. Fuh saya kena ingat lah 3,3 tu. nanti nak try lah hehe

    ReplyDelete
  14. Tahniah untuk pemenangnya Bole Katok.

    ReplyDelete

Words of wisdom