Tamat Sudah Giveaway Road To 3M Mamapp

mamapp
19

Alhamdulillah tamat sudah Tamat Sudah Giveaway Road To 3M Mamapp. Terima kasih atas sokongan sahabat-sahabat blogger yang support GA ni ye. Mama sayang korang semua. Total peserta ada 51 orang. Agaknya siapalah pemilik kepada 5 inpods comel ni ye. 


Siapa yang akan ememenangi 5 inpods ni ye? Mama sendiri tak sabar nak annouce, Dipersilakan check penyertaan korang di link di bawah ni.
 

Senarai Peserta ]


Insya allah dalam beberapa hari lagi mama akan annouce 5 orang pemenang bertuah tu. Hm.. 5 ke? Mungkin akan jadi lebih, mana tau kan.. So, tunggu minggu depan ye.. All the best kepada semua peserta.



Post a Comment

19Comments

Words of wisdom

  1. disebabkan msk last min jd nama beradi di nombor terakhir๐Ÿ˜Šall the best utk semua

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya kepada semua yang menyertai..

    ReplyDelete
  3. All the best semua!!๐Ÿ˜Š๐Ÿ’•

    ReplyDelete
  4. no 35 datang lapor diri. Good luck untuk semua

    ReplyDelete
  5. Sesiapa pun terpilih Tahniah in advance. Terima kasih mama buat GA ni. sekurang-kurangnya saya dapat tambah kenalan baru. Bw blog dorang yang selama ni tak pernah singgah pun.

    ReplyDelete
  6. ya allah best hadiahnya kak. akk mmg jenis tak kedekut. hehe saya mmg tahu perangai akk

    ReplyDelete
  7. tq semua yang sudi join GA.. doakan mama berkesempatan nak buat cabutan dgn segera ya

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!