Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom

mamapp
49
Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom. Ini adalah sticky post sehingga birthday mama 1 January 2019 nanti. So sehingga itu, entry terbaru mama ada di bawah post ini ye. Dah lama mama tak buat segment atau GA tetiba je teringin nak buat Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom. Jemput sama-sama meriahkan.

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom

Seperti yang mama ada beritahu dalam post sebelum ni, mama ni adalah sejenis yang suka blogwalking. Dan sesiapa yang ada di bloglist mama biasanya akan mama blogwalk dulu dengan syarat blog Tu kena selalu update la ye. Memandangkan dah nak masuk tahun baru aka umur baru bagi mama, maka mama mencari 20 blog untuk dimasukkan ke dalam bloglist mainpage mama, 

Bagi yang tak terpilih pula jangan lah risau, mama akan buatkan satu page dan masukkan kesemua link yang join segment ni.  dan Semoga dengan adanya segment ni akan membuatkan mama bertambah berkobar-kobar semangat blogging untuk tahun 2019.

Update terkini: Kesemua peserta akan dimasukkan ke dalam bloglist.
Check penyertaan di sini http://www.mamapipie.com/2018/12/senarai-peserta-pencarian-bloglist-2019.html

Jom tengok syarat-syarat: 


  1. Buat satu blog post bertajuk "Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom". Tepek banner di atas beserta link ke post ini juga ye.
  2. Follow blog mama: http://www.mamapipie.com
  3. Follow Ig: http://instagr.am/addahus
  4. Subscribe di YouTube: https://m.youtube.com/channel/UCeU4OMTRsXMlU3WNy-FJUUA
  5. Follow Fb: http://www.facebook.com/Adda.ahmad.3
  6. Follow Twitter: https://mobile.twitter.com/mamapipie
  7. Follow FB page: https://m.facebook.com/mamapipie/
  8. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.


Done. Mudah saja kan. Bagi sesiapa yang ada masalah untuk nak buat perkara di atas dengan alasan munasabah mama tetap akan terima penyertaannya. Dun worry OK!

Segment ini berakhir pada 31/12/2018 11.59 Malam.

Bagi sesiapa yang ada masalah untuk copy banner bolehlah ambil code dari bawah ni ye.. Sila paste as html dalam blog post korang..

Post a Comment

49Comments

Words of wisdom

  1. joinnnnn

    http://www.mialiana.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  2. Follow semua syarat dulu. .Free2 sikit nanti ekin update entry.. Hehehe..

    ReplyDelete
  3. joIN,,,,

    https://pemudattbc.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  4. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  5. cik ash join

    https://www.cikash.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  6. Liez dah join
    http://www.mrsliez.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  7. kaella join ye..
    https://thekaellaaaa.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  8. saya join =)

    https://at-tarmizi.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  9. http://www.aimisyahirah.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  10. saya join ye http://www.farhanajafri.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  11. join jugakk

    http://www.umifuzy.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  12. join sini ^^

    https://z3tty.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  13. Aien join mamapipie ^^

    https://aienienka.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  14. Join..

    https://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html?m=1

    ReplyDelete
  15. CM Join ...

    https://caramelmacchiyato.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  16. pokcik join..

    https://pokcikg.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pokcik nanti bagi mama access blog pokcik. Kalau x boleh access guane nak blogwalking ye dak? Hihiii

      Delete
  17. YEA join juga :
    https://yea-slmn.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  18. foolow men-follow
    biar jadi berkah

    ReplyDelete
  19. join.

    http://www.mrspip.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  20. Bonde join

    https://www.bondezaidalifah.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  21. As salam. Abam Kie pun join sama.

    http://www.zukidin.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  22. Tqtq semua sudi join.. ajak ramai2 join Ada masa lagi ni

    ReplyDelete
  23. http://www.husnieyhusain.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html?m=1


    Husniey join sini.. 😍

    ReplyDelete
  24. salam..
    yaya join juga ye.. =)

    https://tentangyaya.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  25. join..

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  26. Selamat bersegmen dan salam ukhwah berblogging :)

    ReplyDelete
  27. Good luck... Teman masih busy nak solve masalah malware dan hacker nie...

    ReplyDelete
  28. Join http://www.azlindaalin.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html?m=1

    ReplyDelete
  29. Assalamualaikum Mama, saya join yea...

    https://www.shikinrazali.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete

  30. Salamm.. bismillah.. iris join ye mamapp..

    http://www.irismyra.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html?m=1

    ReplyDelete
  31. join! :D

    http://www.sayidahnapisah.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  32. join..

    https://darihatimissmulan.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  33. good luck pada smeua yang join. All the best everybody

    ReplyDelete
  34. Saya join.

    http://jombercontest.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  35. join ya

    http://www.kasihjuju.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  36. Tq semua sudi join.. muah2 kat korang

    ReplyDelete
  37. Ciktie join ye

    https://www.ciktie.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html?m=1

    ReplyDelete
  38. Tq ciktie.. ajak kawan2 join sama tau

    ReplyDelete
  39. selamat bersegmen dan happy blogging :)

    ReplyDelete
  40. Hi. Saya join ya.. Maaf tak ada twitter

    https://mrdoctorspeaking.blogspot.com/2018/04/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  41. Join... :)

    http://www.huhahuhajerr.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  42. join..

    https://meinnameisthazrina.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  43. Terima kasih banyak-banyak kepada semua yang join.. semoga ukhuwah kita berkekalan ye

    ReplyDelete
Post a Comment

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Check Now
Ok, Go it!