Travel Timeline Tahun 2022 Mama - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Monday, January 16, 2023

Travel Timeline Tahun 2022 Mama

Assalamualaikum semua, mama baru perasan ada email masuk tentang timeline mama. Maka, harini nak simpan kat sini sebagai kenangan. Seeperti yang dijangka sepanjang tahun lepas memamg mama ulang-alik ke utara aje. Almost every month mama ke utara tau. Mama dapat rasakan tahun ni pun sama juga..


Travel Timeline Tahun 2022 Mama

Alang-alang tengah buat report tahunan company ni, mama pun nak juga buat report tahunan mama sendiri hik hik..







Tahun 2022 jarak mama travel 10,000 km lebih dari tahun 2021 huhu..




Banyak dan lama juga mama shopping dgn makan-makan.


 

Pulau Pangkor tak masuk pula dalam ni. Nanti mama nak cerita pasal Pulau Pangkor yang mama kunjungi bulan Disember aritu pula ye.



Petting zoo tu dgn gunung lang mama tak sempat lagi nak story kat sini. Visit mama ke Alor Setar pun tak cerita lagi. aduyaiii..


11 comments:

Words of wisdom