Wordless Wednesday - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, November 2, 2022

Wordless Wednesday

 Korang pernah jumpa ni tak.. Mama terjumpa masa tengah tunggu Kopi Maru mama.


The words so encouraging. Pasti serba sedikit akan buat org rasa happy bila dapat coklat ni.

Coklat Snickers rupanya. Tulisan Tu Ada kat belakang packaging. 


23 comments:

  1. Haah pernah jumpa tapi x amik gambar dan x beli...x rasa nak makan choc plak masa tu...

    ReplyDelete
  2. menarik, tapi tak pernah jumpa lagi

    ReplyDelete
  3. ada jumpa. BTS edition katanya kan..

    ReplyDelete
  4. pernah jumpa merklain tapi kurang memperhatikan

    ReplyDelete
  5. menarik juga bungkusan Snickers nie...ayat yang digunakan juga power

    ReplyDelete
  6. dah try igt dlm tu kaler purple😂

    ReplyDelete
  7. Tak pernah jumpa lagi ni..
    Menarik juga..

    ReplyDelete
  8. So nice! Slalu intai Snickers tapi blm pernah nmpk paket purple tu.

    ReplyDelete
  9. Tak pernah cuba. Lama nau tak makan coklat

    ReplyDelete
  10. Belum jumpa lagi ni..packaging baru eh?

    ReplyDelete
  11. dulu cukup suka coklat ni sebab macam gooeey rasanya...lagi satu cloud 9. tp skrg nak pegang pun takut

    ReplyDelete
  12. Kak Sue nampak juga kat NSK hari tu, tapi tak beli pun sebab kat rumah ada stok Snickers yang lain lagi..

    ReplyDelete
  13. Coklat byk kacang nih.. sedapp.. nmpk menarik packaging dia

    ReplyDelete
  14. Baru ye. Menarik ada kata kata motivasi yang berlainan pada setiap pek. Peminat ungu dan snickers mesti beli ni.

    ReplyDelete
  15. Baru ye. Menarik ada kata kata motivasi yang berlainan pada setiap pek. Peminat ungu dan snickers mesti beli ni.

    ReplyDelete
  16. boleh simpan pembalut tu. nnt 10 thn akn dtg boleh msk museum😀

    ReplyDelete

Words of wisdom