Pengumuman Pemenang Giveaway Suka-Suki Mamapipie - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Monday, October 3, 2022

Pengumuman Pemenang Giveaway Suka-Suki Mamapipie

Salam hari Isnin semua. Harini mama nak membuat Pengumuman Pemenang Giveaway Suka-Suki Mamapipie. Dah namanya pun GA Suka SUki memang mama pun rasa macam suka dan seronok aje buat GA ni. Mama takde kisah nak ramai peserta, etc. Memang bahagia rasanya.

Terima kasih kepada kesemua 22 orang peserta GA mama. Sayang korang semua. Mama hargai kesudian korang support GA mama yang tak seberapa ni.. Tanpa berlengah masa mama nak announce 4 orang pemenang  Giveaway Suka-Suki Mamapipie.


Pengumuman Pemenang Giveaway Suka-Suki Mamapipie



Mama buat cabutan secara manual..


Sebelum tu mari kita tengok dulu hadianya.. Pemenang berdasarkan dari cabutan pertama sehingga keempat.

Cabutan pertama - handbag hijau
Cabutan kedua - handbag hitam
Cabutan ketiga - Circle LED mirror USB (changing color)
Cabutan ketiga - Rectangle LED mirror (battery)


Pemenang Giveaway Suka-Suki Mamapipie adalah..



jeng..


jeng..





Cabutan pertama - kak Suria Amanda
Cabutan kedua - Vanilla Maple
Cabutan ketiga - Fairus
Cabutan ketiga - As samsudin


Tahniah kepada semua pemenang, Nanti email atau wasap mama ye bg yg tahu no hp mama.. Emailkan detail korang nama, alamat dan no hp.

Jauh di hujung hati mama, sebenarnya semua 22 orang peserta adalah pemenang di hati mama. Terima kasih banyak sebab support GA mama ni. Kepada yang tidak terpilih boleh usha2 no PV mama yang nak mencecah 4.3M. Boleh menang RM50 tau. 

Doakan mama selalu muraha rezeki nanti boleh buat GA lagi.. 


29 comments:

  1. Tahniah kepada mereka yang berjaya.

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat semua pemenang!

    ReplyDelete
  3. selamat dan selamat buat para pemenang
    tahniah dan tahniah

    ReplyDelete
  4. Wah tahniah2 yg bertuah…

    ReplyDelete
  5. Tahniah kepada semua pemenang!

    ReplyDelete
  6. Tahniah semuaa
    Next contest sy join pula mama ya

    ReplyDelete
  7. wahhhh.. tahniah pada yang berjaya...

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada semua yang terpilih...

    ReplyDelete
  9. wahhh tahniah pada semua pemenang... jeles la ngn SA dapat handbeg lawo

    ReplyDelete
  10. Wah tahniah kepada semua pemenang!! #clap #clap

    ReplyDelete
  11. tahniah semua yang menang...

    ReplyDelete
  12. Wah.. Tahniah buat semua pemenang..

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah...terima kasih adda...and tahniah buat peserta yang lain...siyes x sangka lekat gak...

    ReplyDelete
  14. Yeayy alhamdulillah terpilih^^ Nanti VM emailkan details ya. Thank you so much =D

    ReplyDelete
  15. Tahniah! kepada blogger yang berjaya

    ReplyDelete
  16. wahh tahniah semua....Cuya tk sempt join..heheh

    ReplyDelete
  17. Tahniah pada semua pemenang... tak sempat nak join juga! next tau Mama Pipie

    ReplyDelete
  18. tahniah semua yang menang.. aku nak join tak sempat busy beno

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah, terima kasih mama. Tahniah juga buat semua pemenang.

    ReplyDelete
  20. tahniah semuaaaa pememang anda mmg hebattt

    ReplyDelete
  21. Tahniah kepada pemenang , semua terbaik

    ReplyDelete

Words of wisdom