Giveaway Suka-Suki Mamapipie - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, September 14, 2022

Giveaway Suka-Suki Mamapipie

Assalamualaikum semua. Mama sedang dalam mood  blog slump yang melampau sekarang ni. Tetiba sejam lepas mama tergerak hati nak buat GA. Maka lahirlah simple giveaway dari mama ni iaitu Giveaway Suka-Suki Mamapipie. Semoga mood berblog mama kembali selepas ini hikhik. Dengan lafaz bismillah mama lancarkan Giveaway Suka-Suki Mamapipie. Jemput semua memeriahkan GA mama ni ye. 

Giveaway Suka-Suki Mamapipie

Tarikh GA dari 14 September - 1 Oktober 2022

Syarat penyertaan mudah aje:

  1. Terbuka lepada semua blogger di Malaysia.
  2. Buat blog post bertajuk "Giveaway Suka-Suki Mamapipie". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.
  3. Nyatakan 1 blog post mama yang menjadi kesukaan korang beserta link post tu. Saja mama nak tahu post mama yang disukai. Nak bagi semangat mama naik sikit.
  4. Wajib letak blog http://www.mamapipie.com dalam bloglist korang
  5. Jemput Follow Media Social Mama (tak wajib pun)  || Instagram | Youtube | Twitter | FB Page| |
  6. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini..
Sesiapa yang follow mama kat instagram minta tulis nama instagram korang kat komen. Nanti mama follow back. 

Hadiah

Ada 4 hadiah untuk dimenangi.

Cabutan pertama - handbag
Cabutan kedua - handbag
Cabutan ketiga - Circle LED mirror USB (changing color)
Cabutan ketiga - Rectangle LED mirror (battery)

Warna beg/mirror bergantung kepada stok ye. Pemilihan pemenang adalah berdasarkan cabutan dari mama. Kalau rajin mama cabut secara manual, kalau malas mama cabut guna random.org ye. Jika stok tiada mama akan gantikan dengan hadiah lain yang sama nilai.


Jom semua sertai Giveaway Suka-Suki Mamapipie. Mama ucapkan goodluck buat semua ye. Bye..

30 comments:

  1. Chop, nak handbag haha...
    Insha Allah PH tlg meriahkan GA ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha insya allah kalau rezeki tak kemana.. tq ph sudi support.. jgn lupa join ye

      Delete
  2. Selamat bergiveaway Mamapipie.

    ReplyDelete
  3. Hi ! VM join giveaway ni. chop handbag hijau tu hahahahah

    https://vanillamaple.blogspot.com/2022/09/giveaway-suka-suki-mamapipie.html

    ReplyDelete
  4. wah bestnye... nak join jugaklah lama tak join GA

    ReplyDelete
  5. Menarik hadiah2nya. Good luck kepada semua yg join GA ni :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Mama, saya datang join dan support Mama...

    https://www.shikinrazali.com/2022/09/giveaway-suka-suki-mamapipie.html

    ReplyDelete
  7. Macam menarikjer untuk di join hehehe

    ReplyDelete
  8. https://rabiadawiyah21.blogspot.com/2022/09/giveaway-suka-suki-mamapipie.html

    ReplyDelete
  9. tq vanilla, shikin dan rabia join nanti mama jengah post korang ye. harini baru mama bersiaran semula.. seminggu di luar kawasan.. sayang korang..

    kepada sesapa yg nak join sialalah. mama alu-alukan..

    ReplyDelete
  10. joinnnnnnn

    https://www.mialiana.com/2022/09/giveaway-suka-suki-mamapipie.html

    ReplyDelete
  11. https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2022/09/giveaway-suka-suki-mamapipie.html

    ReplyDelete
  12. Yeay...akak join....
    http://www.suriaamanda.com/2022/09/giveaway-suka-suki-mamapipie.html

    ReplyDelete
  13. https://thejagungspirasi.blogspot.com/2022/09/giveaway-suka-suki-mamapipie.html

    saya join jugak ya :D

    ReplyDelete
  14. Replies
    1. https://www.syaznirahim.com/2022/09/sukasukimamapipie.html

      Delete
  15. Ammi masuk baris..
    https://www.sheilaarshad.com/2022/09/giveaway-suka-suki-mamapipie.html

    ReplyDelete
  16. nurin join ye
    https://salinasafea.blogspot.com/2022/09/giveaway-suka-suki-mamapipie.html

    ReplyDelete
  17. terima kasih semua yang join. mmuahs

    ReplyDelete
  18. kita dah join tau....

    http://misshamakeupstore.blogspot.com/2022/09/giveaway-suka-suki-mamapipiecom.html

    ReplyDelete
  19. saya join sini :)

    https://www.farhanajafri.com/2022/09/giveaway-suka-suki-mamapipie.html

    ReplyDelete
  20. Selamat bergiveaway semua! Nanti ada kesempatan Syu join yer mama 😊❤️

    ReplyDelete
  21. Sha joint ye..
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2022/09/giveaway-suka-suki-mamapipie.html

    ReplyDelete

Words of wisdom