Dapat Hadiah Dari Fieza Sani - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, September 21, 2022

Dapat Hadiah Dari Fieza Sani

Assalamualaikum semua. Setelah hampir seminggu mama hiatus, makan harini mama nak share kegembiraan mama sebab Dapat Hadiah Dari Fieza Sani. Siapa lah tak suka bila dapat hadiah. Tentulah mama happy. Tak sangka mama yang dah almost MIA dlm blog ni tetiba terpilih sebagai top commentor blog Fieza bagi bulan Mei. Semoga dengan hadiah ni dapat lah naikkan semangat mama nanti hikhik..

Sambil-sambil tu sesiapa yang belum join GA suka suki mama silalah join ye.. Mama malas nak promo kalau tak ramai yang join pun takpe.. Kepada yang dah join tu mama sayang korang ketat-ketat. 

Jom tengok apa yang Fieza hadiahkan untuk mama..

cantik sgt kotaknya kan

Inilah hadiahnya.. beserta nota dari Fieza. 

Inilah hadiah yang mama terima.. sehelai tudung bawal, 2 ikat rambut dan brooch.


Alhamdulillah terima kasih banyak ye Fieza. Mama suka semua hadiah tu. Memang mama akan pakai semuanya dan teringat pada Fieza. Terima kasih juga ye sebab rajin singgah blog mama ni. Semoga bertambah murah rezeki Fieza dan keluarga. Mama tahu Fieza sedang TTC dan mama doakan semoga mama akan terima berita gembira soon.



17 comments:

  1. Tahniah Mamapipie! bestnya dapat hadiah tudung. Boleh tambah collection hihihi

    ReplyDelete
  2. Tahniah Adda. Selamat gunakan.
    Semoga murah rezeki untuk Puan Fieza.

    ReplyDelete
  3. Tahniah....seronoknya dapat hadiah.....

    ReplyDelete
  4. wah suka corak ikat rambut kaler merah tu hehehe tahniah mamapie :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah..guna semua hadiah tu k.adda...penat pilih tau kat shopee. haha..tq kak adda untuk doa tu.. aamiin..ada good news nanti, kita share tau..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg akak suka sgt semua hadiah tu.. warna pula warna feveret.. twenkiu ye fieza.. waiting for good news semoga allah makbulkan amin

      Delete
  6. Tahniah.. rezeki.. kotak pun cantik, sayang nak buang

    ReplyDelete
  7. terima kasih korang.. mmg mama suka dapat barang yg boleh dipakai .. kotak tu mmg nak simpan. lawo

    ReplyDelete

Words of wisdom