Wordless Wednesday - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, June 15, 2022

Wordless Wednesday

 


Ayam ke burung ni? #kfcmalaysia #kfc 

Tak tahu nak nangis ke nak gelak 😂

10 comments:

  1. burung puyuh burung ketut dimakan biawak ahaksss

    ReplyDelete
  2. Suami ada order kfc baru-baru ni.. dapat lagi kecik dari tu.. mujur sebelum balik pi check dulu..
    Hubby sound kat manager cakap QC you all ni x check ke ayam kecik sangat.. pastu dorang tukar dpt juga yg besar..

    ReplyDelete
  3. haha..kalau saya, suka portion comey mcm ni sbb boleh habis. kalau hat besor tu jenuh nak perabiskan tambah pula rasa dia skrg muakk...

    ReplyDelete
  4. Dah lama tak singgah KFC. Kalau saiz gini jenuhlah poket nak kena tambah order.

    ReplyDelete
  5. ayam kentucky dengan minuman coca-cala, lezat

    ReplyDelete
  6. Rasa ayam ke.. rasa lainnn.. Hahaha.. Sabo jela

    ReplyDelete
  7. Bru ni sy mkn KFC
    Coleslow pula tak ada

    ReplyDelete
  8. Haha. Dah lama tak makan KFC. Baik beli ayam goreng pasar malam

    ReplyDelete
  9. Ingat kan kat rumah Kak Sue je macam nie Adda.. sabar je lah.m

    ReplyDelete

Words of wisdom