Wordless Wednesday - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Wednesday, May 25, 2022

Wordless Wednesday

Korang nampak tak apa yang mama nampak. Kereta ni parking sebelah kereta mama masa nak beli makanan.. Mama pula yang seriau tgk budak ni tido atas tayar. Masa ni mmg cuaca sejuk.

Gambar tak clear sebab tak berani dekat takut dia lari



13 comments:

  1. alo menumpang tu tapi, takot owner kereta tak perasan

    ReplyDelete
  2. Alahai.. harap2 dia terus bangun sebelum owner kereta sampai.

    ReplyDelete
  3. apa tu? kucing ke squirrel?

    ReplyDelete
  4. Huhu teringat jiran sebelah.. anak kucing aini tdo kt tayar dia.. dia x perasan ada kucing skali dia reverse terus.. mati kucing aini.. masa tu tahun 1999

    ReplyDelete
    Replies
    1. alahai ngerinya harap tak jadi la kat kucin tu. ni kucin liar biasanya kita usik sket dah lari

      Delete
  5. harap dia sedar bila owner kereta sampai. cuaca sejuk memang sedap tido situ

    ReplyDelete
  6. mama pun harap kucin ni selamat.. insya allah

    ReplyDelete
  7. Harap bila owner kereta start enjin dia sedar lah kan..

    ReplyDelete

Words of wisdom