Beli Kek Di Andra by Gula Cakery Eco Ardence, Setia Alam Selangor - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Tuesday, May 24, 2022

Beli Kek Di Andra by Gula Cakery Eco Ardence, Setia Alam Selangor

Sementara mood menulis menjengah, mama nak tulis tentang kek birthday yang mama belikan untuk en hubby masa birthday dia bulan lepas. Mama Beli Kek si Andra by Gula Cakery Eco Ardence, Setia Alam Selangor. Beli slice cake saje sebab kalau beli sebijik kek karang membazir pula. Kalau beli slice boleh beli banyak jenis dan rasa-rasa semuanya. 

Baca juga


Beli Kek si Andra by Gula Cakery Eco Ardence, Setia Alam Selangor

Sebenarnya masa birthday mama aritu kan mama craving cheesecake sedap. Masa tu chocolate cheesecake kat SR takde so kek birthday mama dibeli kat sini juga.

Banyak pilihan kek kat sini

Pelbagai danish pun ada.


Inilah kek yang mama beli. tunggang terbalik gambar haha.. pavlova tu sedap juga tau. Cheesecake pun sedap-sedap. Mula-mula nak beli 3 slice aje tapi bila diberitahu buy 3 free 1 terus jadi 4. Alhamdulillah rezeki dan semua kek sedap-sedap.

Ni la nama kek yang diberli beserta harga. Harga agak pricey tapi sesekali bolehlah beli. Tempat ni terletak di eco Ardence. Seronok juga tengok banyak kedai area sini.


Maklumat Andra by Gula Cakery Eco Ardence, Setia Alam Selangor


Andra By Gula Cakery

Alamat: Ardence Labs, Eco Ardence, Lab 12-INT-G, Persiaran Setia Alam, 40170 Shah Alam, Selangor
Masa operasi : 12:00 tgh hari – 10 malam


19 comments:

  1. Semua nampak sedap. Menggoda betuk Strawberry Danish tu

    ReplyDelete
  2. Beli slice blh rasa mcm2 , betul juga tu kan

    ReplyDelete
  3. ala mamaaa..dekat sgt dah kite..AD stay sini hahah awat tak rojer

    ReplyDelete
    Replies
    1. pusing2 kita ni area yg sama. satu hari nanti bertembung juga kan

      Delete
  4. Alaaaa...jauhnya kat Setia Alam....

    ReplyDelete
  5. aaa sedapnya kek dia. terliur tengok pavlova tu

    ReplyDelete
  6. dapnya kek..tgk gambar pun dah boleh rasa kesedapan kek-kek tu..

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap. Tapi harga bukan level rakyat marhaen. 😭

    ReplyDelete
  8. Dapat percuma satu dan dapat diskaun.
    Kalau sedap takpe mahal sedikit.

    ReplyDelete
  9. Semua kek tu nampak sedap. Sesekali tak pe beli kek yang mahal sikit kan, kak.

    ReplyDelete
  10. harga kek memang mahal sikit sekarang. nak buat cmane, kos bahan pun mahal. bolehlah sekali-sekala

    ReplyDelete
    Replies
    1. secret recipe harga lagi murah dari ni sal..

      Delete
  11. kek pricey tapi sekali sekala ok la kan

    ReplyDelete
  12. Sedapnya.. teringin nak cuba nanti..

    ReplyDelete
  13. Sedapnya.. teringin nak cuba juga lah nanti..

    ReplyDelete

Words of wisdom