Lagi 3 Hari Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad

Sunday, April 3, 2022

Lagi 3 Hari Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan

Assalamualaikum semua. Salam 1 Ramadhan. Pejam celik harini dah Hari Terakhir Untuk  Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan. Masih sempat lagi sesiapa yang nak join tu  Mama mencari 9 orang pemenang hadiah wang tunai dan 3 pemenang hadiah misteri. Semoga ada rezeki buat korang. Terima kasih kepada yang dah join. Kepada yang belum join tu tunggu apa lagik, cepat la join tau.

Website Jomjalan memang tak asing lagi pada mama. Mama kan sejenis yang suka travel. So mama suka baca perkongsian tempat menarik, hotel dan juga recommendation makanan di tempat yang mama nak pergi. Segalanya boleh tengok kat Jomjalan. Nanti ada masa korang usha la website tu ye. Best!



Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan 3 Mac - 3 April 2022

[ Senarai Peserta ]


Syarat-syarat Penyertaan Giveaway Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan

  1. Terbuka kepada blogger yang menetap di Malaysia bagi memudahkan urusan bank in wang tunai
  2. Buat satu blog post bertajuk "Giveaway Wang Tunai RM500 Mamapipie & Jomjalan". Tepek banner di atas beserta link ke post ini.  
  3. Tag 3 rakan 
  4. Wajib letak Blog Mamapipie.com & Jomjalan.com.my ke dalam Bloglist korang
  5. Sila pilih salah satu post Jomjalan yang korang suka beserta link. Terpulang nak pilih tempat melancong, hotel, tempat makan, etc. Nyatakan mengapa post ini menjadi pilihan.
  6. Digalakkan Follow Media Social Mama: Instagram FB Youtube Twitter FB Page
  7. Last sekali, tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.
  8. Tarikh tutup giveaway adalah pada 3 April 2022. 
Syarat wajib nombor 4 mama akan check satu-satu.. Kalau tak patuhi syarat ni korang akan disqualified. So, pastikan patuh pada syarat ye. Boleh buat penyertaan lebih dari satu dengan syarat mesti blog yang berlainan dan menepati semua syarat di atas dan syarat no 5 tu bukan copy paste.


Hadiah Wang Tunai RM500

Wang tunai sejumlah RM500 akan dihadiahkan kepada 9 orang pemenang.. Ramai berpeluang untuk menang. Pemenang akan dipilih berdasarkan pernyataan yang paling kreatif dan menarik (refer syarat no 5). Jom tengok senarai hadiah yang akan dimenangi. 

Hadiah Utama RM100 (Seorang Pemenang)

1 x RM100

Hadiah RM50 (8 Orang Pemenang)

8 x RM50

Hadiah Saguhati

Sebanyak 3 hadiah saguhati akan disediakan. Jika lebih 50 orang jumlah hadiah akan ditambah lagi. So, kalau nak hadiah lebih korang kena ajak kengkawan ramai-ramai sertai GA mama ni tau.


 Goodluck kepada semua peserta. 



95 comments:

  1. Replies
    1. dah join

      https://saranur74.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie-jom.html

      Delete
    2. Tq Cik Nor support GA JJ & Mamapp. Gd luck sis

      Delete
  2. menarik, insyaallah ada masa saya sertai ya mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. https://www.syaznirahim.com/2022/03/GArm500MMPPJJ.html penyertaan saya seperti dijanjikan

      Delete
    2. terima kasih syaz support GA mama. Good luck ye

      Delete
  3. Menarik!
    HArapnya kali ni PH ada kesempatan nak join GA ni :)

    ReplyDelete
  4. semoga Give away ini mendapat sambutan yang menggalakkan dari para blogger

    ReplyDelete
  5. Hadiah sehingga rm500. Banyak juga tu. All the best kepada semua peserta yang join

    ReplyDelete
  6. wah..lumayan hadiahnya. Insha Allah nanti saya join.

    ReplyDelete
  7. Goodluck pada semua! Kalau sambutan best, nanti kita buat giveaway yg lebih besar lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wow best tu.. semoga mendapat sambutan ye iskandar all the best jom jalan

      Delete
  8. Assalamualaikum, saya datang join dan support...

    https://www.shikinrazali.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    ReplyDelete
  9. Wow lumayan.. insyaallah saya sertai.

    ReplyDelete
  10. Menarik hadiahnya. Nak joinlah nanti 😁

    ReplyDelete
  11. https://www.yamanaimy.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    dah join mama

    ReplyDelete
  12. Akak.. Naim join..

    https://pemudattbc.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. tq naim support GA mama. goodluck ye. TQ Iskandar sama2 tlg check penyertaan

      Delete
  14. ok nnt kita join... suka gak tgk website jomjalan tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok dah join

      https://anakomak6.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

      Delete
    2. tq akosupport GA mama. goodluck ye

      Delete
  15. Sha joint
    https://kasihkuamani.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sha support GA mama. goodluck ye

      Delete
    2. Tq Sha. Jgn lupa pilih post/tempat sis suka di JJ nnti ye. Gd luck

      Delete
    3. Entry sha sepatutnya link ke jomjalan post

      Delete
  16. Terima kasih mamapipie, selalu buat GA best-best. As join ya :)

    http://iammasitahsamsudin.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    ReplyDelete
  17. Lama tak join GA, inshaAllah nak join lah yang ni... saja nak support member blogger... dan lepas gian... haha

    ReplyDelete
  18. join :)

    https://www.tiarasaphire.com/2022/03/giveaway-giveaway-wang-tunai-rm500.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tiara support GA mama. goodluck ye

      Delete
    2. sori mama tersilap pilih post. dah update lain..hehe

      Delete
    3. Tq support GA kami sis Tiara & tq for the update. Moga bjaya

      Delete
  19. Menarik ini, InsyaAllah ada masa nadia join

    ReplyDelete
  20. Salam kenal. First time 'jejak kaki' ke blog ni & melawat laman web jomjalan.com.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal carneyz. nanti join la ga mama ye

      Delete
  21. Wah menarik GA dari blog Adda kali nie..

    ReplyDelete
  22. tq atas sambutan, sesiapa yg belum join jemput join ramai2 ye

    ReplyDelete
  23. Ammi join
    https://www.sheilaarshad.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html?m=1

    ReplyDelete
  24. SA joined ye...

    http://www.suriaamanda.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    ReplyDelete
  25. Saya sertai :

    https://www.fairusmamat.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    ReplyDelete
  26. Semoga diperi peluang untuk Aini..hehe

    https://ainihalim85.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    ReplyDelete
  27. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq support GA ni sis. Jgn lupa pilih post yg sis suka ye?

      Delete
    2. Tq cikbunga support GA mama good luck ye

      Delete
  28. Cida join : https://www.ibucida.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    ReplyDelete
  29. saya ikut serta

    http://zzzyy.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum, sy join GA Mama https://www.bondezaidalifah.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wslm, terim kasih bonde support GA mamapipie dan jom jalan. goodluck ye

      Delete
  31. Assalamualaikum .. Hai Mamapipie, KakYa join sini https://www.akifimtiyaz.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie-dan-jomjalan.html

    ReplyDelete
  32. join sini :)

    https://www.farhanajafri.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    ReplyDelete
  33. Baru perasan Syu tak tinggalkan link.He2
    BTW Syu join yer mamapipie
    https://www.syuderis.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html

    ReplyDelete
  34. Salam Mama,
    PH sambut cabaran, cuba nasib mana tahu ada rezeki di samping support Mama :)

    http://puanhazel.blogspot.com/2022/03/giveaway-wang-tunai-rm500-mamapipie.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ph support GA mama Dan jomjalan. Good luck ye

      Delete
  35. syu join.

    https://www.travelogsyuhadasalleh.com/2022/04/giveaway-giveaway-wang-tunai-rm500.html

    ReplyDelete
  36. Siapa la yang menang hadiah wang tunai

    ReplyDelete
  37. siapakah pemenang bertuah ituuuu

    ReplyDelete

Words of wisdom