Ke Manakah Komen Sal Ini Pergi - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, October 21, 2021

Ke Manakah Komen Sal Ini Pergi

Terlebih dahulu mama nak ucapkan terima kasih banyak-kepada korang yang rajin tinggalkan komen kat blog mama. Mama cuba membalas segala komen di blog korang cuma kadang-kadang cepat, kadang-kadang lambat aje. Mama selalunya baca komen koreng di dashboard blogger. Dan mama terperasa ada satu komen dari Sal aka Salbiah.

Sambil tu baca juga ni:



Tapi mama agak rasa pelik bila dapati komen ni tak keluar pun dalam post mama tu. Refer gambar kat bawah ni


Dah empat lima kali mama tengok kat sini. Memang tak muncul komen sal tu kat sini. Pelik juga mama..


Bila tengok dalam list ni takde pula komen yg under awaiting moderation. Tapi kenapa dia tak keluar ye?

Ada sesiapa yang pernah alami macam mama tak? Nak kena buat macam mana ni ye..

22 comments:

  1. Cuba hover kat komen tu. Akan ada option untuk dipilih sebelah atas kanan.

    ReplyDelete
  2. Saya pernah dapat komen Sal dalam spam. Nasib baik keluarkan daripada spam.
    Adda punya masalah tidak pasti pula bagaimana.

    ReplyDelete
  3. Harap2 masalah tersebut dah dapat diatasi

    ReplyDelete
  4. kadang tak perasan juga ada komen blogger yang masuk dalam spam, kena check balik kat bahagian spam tu..

    ReplyDelete
  5. xpernah lg jd camni.. heran jgk komen ilang..

    ReplyDelete
  6. macam misteri nusantara je ni. rasanya mungkin termasuk ke dlm kotak spam...

    ReplyDelete
  7. Ramai rakan blogger alami macam akak sekarnag. Rasanya blogger adalah masalah.. :P

    ReplyDelete
  8. Sekarang rasanya blog ada masalah kut Adda..

    ReplyDelete
  9. macamne akak nampak komen dari Sal yang mula-mula tu kak? tapi takde dalam komen bawah entri yek... pelik tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg mula-mula tu dlm blogger dana. yg second dlm blog ni

      Delete
  10. komen saya pun macam saya jugak, suka main sorok-sorok. hehe. kotak komen memang selalu meragam lately.harap-harap nanti ok.

    ReplyDelete
  11. Update 22/10 2.38pm, yeyy korang mama dah dapat setelkan masalah ni. mmg betul la ramai yg kata termasuk dalam spam. Rupanya jadi spam. Pelik juga sebab setiap komen spam akan melalui mama dulu utk sahkan spam atau tak. Mama syak mungkin mama secara tak sengaja terklik spam atau komen ni mmg kat spam dan mama tak betulkan balik. Ni mesti terjadi masa mama tgh sibuk travel aritu. itulah spekulasi mama. tq korang sudi membantu.

    ReplyDelete
  12. saya pernah beberapa kali komen hilang. dalam All tu ada tp bila check di Published atau Awaiting Moderation, kosong je. Tengok-tengok dah ditanda sebagai Spam. Kesian rakan blogger tu padahal akaun beliau legit dan komen bukan spam pun

    ReplyDelete
  13. Rasanya sy pernah kena dlu masa tukar template blog dlu

    ReplyDelete
  14. Ayokk....man plak hilangnya tu...pelik ni...apekah???

    ReplyDelete
  15. Memang sekarng banyak comment masuk spam. Entah entah comment saya pun masuk spam hehe

    ReplyDelete

Words of wisdom