Hadiah Merdeka Giveaway by TarotTheFool Dah Sampai - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, September 13, 2021

Hadiah Merdeka Giveaway by TarotTheFool Dah Sampai

Alhamdulillah tak sangka mama terpilih sebagai salah seorang pemenang Merdeka Giveaway by TarotTheFool dan hadiah berupa Chloe Eau De Perfume 75ml telah pun selamat mama terima hari Khamis lepas. Selalunya bila mama join GA tu adalah sebagai tanda sokongan kepada sahabat blogger tapi tak sangka menang pula kali ni. Agaknya berkat doa korang juga kan.




Mama memang suka perfume sejak dulu lagi. Chloe perfume ni dah jadi favourite mama pula. Suka sangat bau dia. Scent chloe perfume ni terdiri dari Top - pink peony, freesia, lychee, Middle - magnolia flower, lilly of the valley, rose & Base - cedarwood, amber, honey. So, korang bayangkan je la bau dia macam mana ye.

Bau dia sweet dan fresh floral. Mama suka. Memang mama boleh bau sikit2 lychee, honey dan bau bunga. Manis aje bau dia.



TQ Mustaza atas hadiah ni. Mama suka sangat.Semoga bertambah murah rezeki Mustaza dan sponsor yang lain. Amin..


23 comments:

  1. alhamdulillah.. tahniah mama , syoknya dapat perfume

    ReplyDelete
  2. Tahniah mama
    Rabia dh post dlm blog ya entry hadiah mama dh sampai tq mama


    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah sampai ye. 2 dah confirm sampai, lagi 4 orang lagi

      Delete
  3. Alhamdulillah. Boleb bayang bau tuuu. Ahh sedapnyaaaa! Rezeki mama

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah suka mama dpt perfume bau best hihi

      Delete
  4. Bestnya..Chloe antara fav perfume akak tu..suka bau dia...

    ReplyDelete
  5. tahniah mama. abe kie pun menang gak. mus antar perfume melalui J n T. Dah wassap pun kat dia ucap terima kasih. Nak buat entri pun senarai autopublish dah penuh sampai Nov.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulilla. Tahniah mama. Bau wangi ni pun sejenis terapi juga. Samalah saya join GA just to support. Kalau menang tu rezeki

    ReplyDelete
  7. Fuyooooo dapat perfume

    mama, nanti follow blog baru ammi ye (http://www.mamapipie.com/). blog lama dah kene block

    ReplyDelete
    Replies
    1. laa.. awat sampai kena hack ammi.. sayangnya

      Delete
  8. Seronok ya dapat minyak wangi yang sesuai dengan kita. Semoga guna sampai habis.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, rezeki mama kalini, tahniah mama! ;)

    ReplyDelete
  10. tahniah mama! alhamdulillah.. rezeki..

    ReplyDelete

Words of wisdom