Dah Pos Hadiah - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Saturday, September 11, 2021

Dah Pos Hadiah

Assalamualaikum semua.. alkisah . Maka tersebut kisah. Beberapa hari lepas maka lengkaplah semua alamat pemenang Road to 3M mamapp. 


Maka keenam hadiah ni sudah selamat dipos semalam. Lega mama.


Kepada semua pemenang kalau dah dapat hadiah tu nanti bagitau mama ye. Kalau nak no tracking boleh dm mama.. 

Selamat berhujung minggu semua

Ada lebih 4 plastik pos ni. Alahai nak buat apa ye?



22 comments:

  1. Mesti rasa lega.
    Lebihan 4 plastik pos mungkin boleh buat pos hadiah untuk saguhati (yang dapat nombor terhampir) kejar nombor. Cadangan sahaja. Kalau tidak simpan dahulu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh dofikotkan tu na.. atau buat GA baru.. ahakss

      Delete
  2. bertuahnya yang dapat hadiah ni

    ReplyDelete
  3. Ok mama
    Sampai hadiah
    Rabia terus share dlm blog

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah.. tahniah semua pemenang :-)

    ReplyDelete
  5. Saya dulu ada lebihan plastik pos, bagi pada kakak yang memang meniaga online. Semoga semua hadiah selamat sampai pada pemiliknya. Tahniah semua pemenang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo ye ke.. plastik pos mama ni berbayar. Tinggal pos aje

      Delete
    2. oh ingatkan plastik kosong. boleh buat GA lagi mama. Hihi

      Delete
  6. Semoga hadiah untuk pemenang selamat sampai hendaknya.. Tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  7. Terima kasih kak. hadiah sampai kelmarin, Naim update di sini :_

    https://pemudattbc.blogspot.com/2021/09/hadiah-giveaway-kak-mamapp-selamat.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah dah sampai semuanya.. tq naim buat post

      Delete
  8. wah,menarik..apa yeak hadiah tu..nak terjah lah kat blog pemenang. hehe...

    ReplyDelete

Words of wisdom