Terima Hadiah dari CT Cheery - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, August 2, 2021

Terima Hadiah dari CT Cheery

Alhamdulillah beberapa hari lepas mama Terima Hadiah dari CT Cheery sempena Giveaway Selamat Tinggal Moratorium by Ct Cheery yang pernah mama join dulu. Mama terpilih antara salah sorang pemenang yahuu.


Dalam 2 minggu lepas mama terima wasap dari CT Cheery untuk pilih hadiah. Disebabkan hadiah yang dijanjikan tak dapat diberi atas sebab ada masalah dengan supplier. Its ok mama more than happy sebab hadiah yang mama terima ni adalah pilihan mama sendiri tau.


Jom tengok hadiah apa yang mama dapat


Tadaa.. Mama pilih Asam jawa home made, pelapik senduk, hand sanitizer dan bekas sabun basuh pinggan viral dari kedai CT Cheery di shopee.. Memang seronok sangat dapat hadiah yang mama boleh gunakan ni.


Asam jawa tu memang mama ambil 2 sebab mama suka asam jawa macam ni. Dibuat sendiri lagi la mama suka guna.


Dah selamat mama rasmikan asam jawa. Buat masak asam pedas daging hari sabtu aritu



Terima kasih CT Cheery kerana masih ingat lagi tentang perihal hadiah ni. Mama tak kisah kalau tak dapat hadiah pun sebab mama join GA pun untuk support kengkawan. Memang ada beberap GA yang mama menang tapi tak dpt pun hadiah sudahnya. Its OK. Tapi CT memang amanah orangnya. Terima kasih tau. Semoga bertambah murah rezeki.


Banyak barang menarik yang CT Cheery jual di Shopee tau.

Ini Link shopee CT Cheery : https://shopee.com.my/ctcheery87?smtt=0.0.9 


Try la usha mana tau ada yang berkenan..



20 comments:

  1. Wah! tahniah MP

    Menarik hadiah-hadiah tu memang seronok dapat dimanfaatkan sepenuhnya

    ReplyDelete
  2. tahniah mama. CT Cheery ada kedai di Shopee rupanya. nanti saya gi usha. menarik hadiahnya. simple tapi berguna

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah..tahniah mamapp. Selamat sampai hadiahnya. Baru tahu Ct Cheery ada jual di Shopee. Nak pergi tengoklah.

    ReplyDelete
  4. Tahniah mama! Alhamdulillah

    Okayyyy boleh usya2 shopee CT Cheery

    ReplyDelete
  5. Tahniah.
    Alhamdulillah hampir setahun baru dapat hadiah. Penting selamat terima.
    Betul kena amanah.

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah. Tahniah...
    Nanti boleh terjah shopee CT Cheery :) menarik jgk pelapik senduk tu

    ReplyDelete
  7. Tahniah Mamapp :)) Alhamdulillah

    ReplyDelete
  8. Tahniah Mamapp. Rezeki sangat bila dapat hadiah. Simple2 pun hati banyak senang. :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah... best2 hadiahnya��

    ReplyDelete
  10. wah. tahniah mamapp. mmg brg2 yg sgt berguna tu.

    ReplyDelete
  11. Congrats mamapp, aip brg tu mmg meracun sungguh utk bukak shopee, hihi

    ReplyDelete
  12. terima kasih semua. seronok mama guna hari2 barang2 ni. tq ct cheery

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah.. hadiah yang sangat ohsem..

    ReplyDelete
  14. wahhh ada asam jawa homemade! Boleh try beli nanti.

    ReplyDelete

Words of wisdom