Alhamdulillah.. Thank You Innity - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Thursday, April 8, 2021

Alhamdulillah.. Thank You Innity

Alhamdulillah.. Thank You Innity. Mama on the way balik ke Shah Alam Dari utara. Rasanya ramai yang tau apa itu Innity kan. Innity adalah satu satu ad publisher seperti juga Google adsense dan Nuffnang. Innity dah bertapak kat blog mama dah lebih 10 tahun dan banyak juga hasilnya masa zaman kegemilangan dulu kiki. Jumaat baru ni mama masuk maybank dan Alhamdulillah.. Thank You Innity, payment masuk walaupun makan berbelas bulan juga la nak sampai RM100 tu haha..







Dulu mama selalu buat post tentang innity. Salah satunya boleh baca entry ni. Entry 11 tahun dulu maafkan mama ayat zaman jahiliah haha..

>> Tentang Innity


Gambar ni bersempena income innity mama secara bulanan. Sekarang sen-sen aje you..


Dulu syarat-syarat nak masuk innity agak ketat, sekarang ni tak pasti la macam mana syaratnya..







Walau apapun terima kasih Innity kerana setia dengan mama, walaupun mama pernah berhenti berblog selama 2 tahun. Selalunya payment Innity ni memang takde hujan ribut tetiba dia masuk aje dalam akaun. Alhamdulillah total income innity dapat juga mama beli handphone dulu. Sekarang ni dapat duit.. walaupun x banyak, mama simpan dulu, kasi dia berkumpul dan beranak..


13 comments:

Words of wisdom