Tentang Innity - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, August 30, 2010

Tentang Innity

Entry ini adalah khas utk kawan2 bloggger yg nak tau ttg innity. ini adalah kesinambungan dari entry terdahulu ye.. sebenarnye aku ni bulan le pro sgt ttg innity tp aku bgtau je la apa yg aku tau..

kalau u ol nak join innity, masuk kat sini http://www.innity.com/adnetwork/ . pastu korang choose publisher. Kt situ korang leh tgk T&C n boleh terus apply kat situ.. Innity ni tak mcm nuff sebab dia tak kisah share dgn other ad provider yg lain. cam nuff kan , dia ada status “gelihati” & special treatment utk sesapa yg dpt status “G” tu.. Innity ni juga merangkumi pasaran Malaysia , Singapore , Thaila nd & Vietnam .
 
Mmg ttg syarat2 tu agak ketat sket berbanding nuff. Yg penting traffic kena mantop. refer kt bawah ni ye utk syarat2 dia. Satu lagi innity ni rajin gak jenguk blog k ita . Cam dulu tu aku letak ad kt sidebar, separuh je keluar, lepas tu dia tepon suruh betulkan.. kiranya diorang ni mantop la gak.. ok, ni adalah T&C yg aku copy dari website innity”:
 
Before you apply To be a part of Innity Network
Websites must meet the following minimum requirements to be eligible to host banner advertisements within our affiliate network. However, acceptance is subjective and may be based on other subjective criteria such as quality of content, user demographics etc.

Websites must have a minimum of 100,000 Pageviews per month on average
Websites must have a minimum of 20,000 Unique Visitors per month
Websites must be rich in Quality Content and will be updated frequently
Flexible with customizable ad formats/placements and any other advertising opportunities to optimize revenue
Traffic cannot be generated by utilizing any of the following methods:
  • Listings on newsgroups
  • Unsolicited bulk commercial e-mailings
  •  Instant messenger postings
  • Chat room postings
 
Websites must NOT contain, produce or link to profane and/or adult content of any kind
Websites must not contain audio/video download, online streaming and file-sharing content

so, kepada kawan2 yg nak apply innity, kena pastikan traffic ikut spec innity, at least 3 bulan sebelum korang apply innity. dgn itu lebih mudah application korang diterima. ok, harap dpt membantu..

15 comments:

  1. hoooo jd sape2 yg ade innity nih traffic memang mantap lah:D

    ReplyDelete
  2. syarat INNITY sekarang dah makin ketat... blog yang bebetul mantap je boleh berINNITY ni...

    daku lebih selesa dngan Nuffnang setakat ni

    ReplyDelete
  3. wah... tips jugak nih... belum tau lagi bila nak pasang...

    ReplyDelete
  4. susah jugak nak berinnity nie yerk...kna up traffic ajelah

    ReplyDelete
  5. hmm..nampaknya lom layak ada innity nih la adda..cedih..

    ReplyDelete
  6. nice tips.
    minat gak nk apply, org kata lagi mahal die byr, betul k

    ReplyDelete
  7. masa memula join innity tu dia punye syarat tak seketat ni.. tp bayaran mmg masyuk la 3x ganda nuff kalau dpt satus G tu.. tp kalau u ol selalu dpt BE rasanya biarlah stay dgn nuffnang..

    harap2 dpt membantu. dahlia tu dulu income lg lebat dgn innity kan

    ReplyDelete
  8. untung pada yang dah ada innity dari dulu..syarat yg semakin ketat tu semakin sukar la nak apply...

    ReplyDelete
  9. aty nk tanya ni...sebenarnya mcmana nuff / innity pay kita? depends on clicks ker traffic? x paham sgt la..tolong explain sket

    ReplyDelete
  10. betul ckp cikmin tu. nasib baik dh apply awal2 kalau tak payah gak nak dpt sebab syarat makin ketat..

    aty, earning boleh dpt dari segi klik, impression (brapa ramai yg masuk), kalau innity ada juga earning berdasarkan engagement. cthnya kita letak cursor kt ad je dh dpt earning.. harap dpt membantu. refer sini http://mama-syafi.blogspot.com/2010/04/cpc-vs-buffered-earning-vs-metered.html

    ReplyDelete
  11. x dapat2 lagik Innity hingga sekarang. Dah 3 kali apply, tapi x dapat gak...

    ReplyDelete
  12. Dasyatnya... Bilalah dapat apply nih... tarffic nak dapat 100 sehari pun sesak..hu3

    ReplyDelete
  13. takpe ar yiedpozi, ko cuba lagi tp sebelum tu kena mantipkan trafic at least 4 bulan baru apply balik..

    DeCrews, kena rajin blogwalking baru trafic mantop :)

    ReplyDelete
  14. Tak fehem gak fasal innity ni...

    ReplyDelete
  15. mamawana, innity ni cam nuffnang gak. cuma syarikat je berbeza. kalau nk try apply cuba baca kat posting ni ada caranya. harap dpt membantu :)

    ReplyDelete

Words of wisdom