Terima Hadiah Dari Sitiyangmenaip - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Monday, February 15, 2021

Terima Hadiah Dari Sitiyangmenaip

Salam hari isnin semua. Mama excited nak beritahu yang mama dah Terima Hadiah Dari Sitiyangmenaip. Mama terpilih antara top commenter tahun 2020 di blog Siti.







Baca sini https://www.sitiyangmenaip.com/2020/12/top-commentators-2020-blog.html


Hadiah Essential Gift Dari Siti

Istimewa rasanya hadiah dari Siti. Kenapa mama kata essential gift? Jom tengok hadiahnya

Banyaknya hadiah dari Siti. Terima kasih banyak2 ye Siti. Kesemua hadiah ni memang banyak kegunaannya. Mama terima face mask box, hand sanitizer bottles, assorted coklat, Aussie pencils dan nota kasih sayang.. wuwuu terharunya.. 

Salam face mask box ada disertakan pula face mask dan extender. Set ni memang essential sangat di zaman sekarang ni dan banyak sungguh jasanya nanti. Mama memang beli hand sanitizer in big container dan selalu refill dalam botol kecil. Memang sesuai sangat dengan botol tu.


Terima kasih jugak ye Siti kerana selalu jugak singgah blog mama.  Cantik tulisan Siti.


Mama dapat no 6 dalam senarai top commenter blog Siti.


Apapun, mama memang seronok sangat dengan semua hadiah yang diberikan. Terima kasih banyak2 ye. Mama doakan semoga Siti sentiasa dimurahkan rezeki Amin.. Blog Siti close until further notice. Mama harap Siti cepat2 buat come back ye. Semoga semua urusan Siti sentiasa dipermudahkan.


15 comments:

  1. Itulah terkejut dapat hadiah daripada semalam sebab tiada notis pemberitahuan daripada Siti.
    Memang barang keperluan, dapat coklat dan cenderahati dari Australia.
    Moga murah rezeki untuk Siti.

    ReplyDelete
  2. wahh bestnye. btol tu, hand sanitizer & mask benda yg wajib ada skang.

    ReplyDelete
  3. Waaah, tahniah mama. Jalan-jalan tinggalkan jejak pun dari saguhati. :) Alhamdulillah..

    ReplyDelete
  4. Tahniah mamapip . Salah satu barang penting jugak sekarang ni .

    ReplyDelete
  5. Wah...tahniah....seronok dapat hadiah ni...

    ReplyDelete
  6. tahniahhh kak
    btw, kak merupakan top pengomen bulan februari di blog rabia 2021
    tahniahhh akak

    ReplyDelete
  7. giveaway CUya kembali! jom joinn

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2021/02/giveaway-vektor-20-by-cuya.html

    ReplyDelete
  8. Tahniah Adda.. bestnya dapat hadiah macam-macam..

    ReplyDelete
  9. Tahniah, bestnyaaaa... Hehe.. Rezeki gituh

    ReplyDelete
  10. woww tahniahhh.. mesti rajin blogwalking dan drop komen ni kan hehe

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah.. Tahniah Kak Adda.. memang meriah btul hadiah dari SYM ini..

    ReplyDelete

Words of wisdom