Persaingan Sengit Pemenang Capture Pageview 2.5 Juta - Cerita Ceriti Ceritu Mamapipie

Breaking

Post Top Ad




Friday, February 26, 2021

Persaingan Sengit Pemenang Capture Pageview 2.5 Juta

Assalamualaikum semua, dihari Jumaat ni mama nak annouce berita baik. Hasil Persaingan Sengit Pemenang Capture Pageview 2.5 Juta akhirnya ditemui juga. Kali ni memang special sangat sebab mama terima 3 orang yang dapat capture pageview mama within range yang mama nak iaitu 2,499,997-2,500,003. 







Nak tau siapa yang bertuah tu, mari baca kat bawah ni.


Pemenang Capture 2.5 Juta Pageview

Bukti screen capture. Memang ngam-ngam dapat nombor 2500000

Tahniah Ita dari blog www.ceritaita.com merangkap x-classmate mama dulu.. tak sangka kali ni memang ada pemenang yang dapat nombor ngam-ngam.


2 Pemenang Saguhati

Selain dari Ita, ada 2 orang lagi yang berjaya capture. Walaupun mama pada mulanya nak bagi hadiah pada yang paling hampir, tapi kali ni mama decide nak bagi hadiah saguhati kasih sayang kepada 2 orang bertuah ni.

Pemenang saguhati pertama



Syuhada Salleh dari blog https://www.travelogsyuhadasalleh.com dapat capture 2,499,999 satu aje nak capai 2.5 juta. Memang hampir sangat dah kan. Tahniah Syu, nanti bagi detail ye..


Pemenang saguhati kedua

Yey, tahniah Amy aka mamatisya http://mamatisya.blogspot.com/ yang berjaya capture nombor 2,500,003. Amy dah bagi detail nanti mama pos hadiah kasih sayang sekali dgn Syu ye. 

Seronoknya kali ni ada pemenang. Tahniah semua.

Nombor Capture Baru,

Kali ni mama bagi nombor capture baru 2,550,000 pula ye. Agaknya ada pemenang tak nanti? kita tunggu....


21 comments:

  1. tahniah yg dpt capture ngam...sipi2 je tu..rezeki ada saguhati juga ye....tq adda

    ReplyDelete
  2. yang dapat capture ngam2 tu dah macam sniper dah. Sharp tembakannya hahah

    ReplyDelete
  3. Wowww tepat nombornyaa dapat SS tu.. tahniah..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah ada pemenang baru. Hehe. Saya ada tunggu rasa macam lama, layan game di hp. Sekali buka balik dah lebih 40. Jadi bukan rezeki saya.
    Hehe tidak sangka Ita yang menang. Dapat tepat. Wah. Saya tidak pernah dapat tepat lagi.
    Insya Allah saya hendak cuba lagi.

    ReplyDelete
  5. Bagus juga ada hadiah saguhati. Takde rasa macam kalau terlebih atau terkurang 3, dapat juga hadiah. Alhamdulillah.

    ReplyDelete
  6. Wuuu seronok tgk nombor pv tuuu lawa jee

    ReplyDelete
  7. Tahniah kepada pemenang. Finally ada juga yang dapat capture.

    ReplyDelete
  8. Tahniah kepada pemenang... hebat saya melepas nampaknye... hahaha

    ReplyDelete
  9. Tahniah kepada pengunjung yang bertuah

    ReplyDelete
  10. wahhh tahniah kepada yg bertuah dapat hadiah

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, rezeki.. nnti syu bg details ya. Thanks mamapp!

    ReplyDelete
  12. Tahniah semua. SeroNok dpt capture 2.5m view kan.

    ReplyDelete
  13. Tahniah semua pemenang. Tahniah juga Adda..

    ReplyDelete
  14. Wah.. Tahniah kepada ketiga-tiga pemenang

    ReplyDelete
  15. tahniah kepada pemenang.

    saya rasa mereke betul-betul spot untuk capture angka yang cantik begini

    ReplyDelete

Words of wisdom